Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Folder w TRA.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, które nurtuje mnie od paru dni. Ostatnio, razem z kolegą, postanowiliśmy troszkę wrócić do przeszłości i pograć w stare, poczciwe Tomb Raider Anniversary. Wszystko pięknie działa, poza jednym, drobnym szczegółem. Kolega chciał wypróbować możliwości broni, po które nie chciało mu się biegać w grze i miał w planach wykorzystać sobie kody do TRA. Ale trzeba otworzyć kolejno foldery AoD/Data/Maps, których ani on ani ja nie mamy. I teraz nie wiem czy to jakiś błąd przy instalacji? Bo gra działa prawidłowo, więc nie rozumiem. Może wina systemu? Doradźcie coś, bo już nie mam pomysłu!

Opublikowano

Prawdopodobnie mieliście wcześniej już tą grę zainstalowaną i źle usunęliście .

Kliknij w dysk C/Dodaj lub usuń programy/Poszukaj TR/Odinstaluj/Reset PC/Instalacja od nowa

Pozdrawiam i życzę zdobycia Kid'a LH

805491408806070489277.png

Opublikowano

Dzięki. :)

No właśnie szkoda mi odinstalowywać, bo musiałabym przechodzić grę od nowa. A ściągać zapisy nie za bardzo chcę, bo to już psuje zabawę do reszty. ;>

Opublikowano

Wejdź w dysk, na którym zainstalowana jest gra i za pomocą wyszukiwarki wyszukaj folder "Maps" ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...