Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem, poniewaz kupilem dzis laptopa lenovo G780A (tego z i7) w mediamarkcie

i mam problem poniewaz nie rozumiem o co chodzi ze mi wyskakuja 2rozne karty graficzne na laptopie jest naklejke nvidii wiec nie wiem dlaczego wyskakuje intel w klasyfikacji

i nie moge tez pobrac z nvidii.com pobrac sterownikow

dodam ze na moim starym laptopie alienware m15x pisalo ze mam radeona i pisalo w indeksie tez radeon wiec nie rozumiem ;/

prosze o szybka pomoc dale lajki czy co tam chcecie

witam mam problem, poniewaz kupilem dzis laptopa lenovo G780A (tego z i7) w mediamarkcie

i mam problem poniewaz nie rozumiem o co chodzi ze mi wyskakuja 2rozne karty graficzne na laptopie jest naklejke nvidii wiec nie wiem dlaczego wyskakuje intel w klasyfikacji

i nie moge tez pobrac z nvidii.com pobrac sterownikow

dodam ze na moim starym laptopie alienware m15x pisalo ze mam radeona i pisalo w indeksie tez radeon wiec nie rozumiem ;/

prosze o szybka pomoc dale lajki czy co tam chcecie

post-430583-0-78693100-1358006881_thumb.png

Opublikowano

Po prostu dla oszczędzania mocy są zamontowane tak jak by 2, jak nie potrzebujesz takiej mocy to masz, (przeglądasz internet, oglądasz filmy w necie itp.) to masz zintegrowaną inteloską. Jak grasz w gry to masz tą lepszą.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

a jak wlaczyc w nim turbo? w alienie mialem ze podkrecalo z 1.7ghz do 3.2ghz a tutaj jak? nie ma magicznego guziczka;d

Opublikowano

a wiecie dlaczego war z chodzi mi na low? na medium mam juz 15fpsow...

jeszcze sciagam bo2 i wota zobaczymy czy to pojdzie na high/ultra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...