Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boku SMS.

mistrzul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem kupić boosty z sms w boku wysłałem smsa a przez 10min zamuliło się i niewiem co zrobić.Proszę o pomoc,ponieważ nie chcę stracić 24.6zł

mogę prosić o pomoc???

kase z telefona zabrało.mam coś jeszcze napisać,zrobić zdjęcie.Pliss

Opublikowano

Pisz do supportu

kolega wyżej już dał link

Ale możliwe że nie odzyskasz kasy. Ja kiedyś miałem podobny przypadek i kasa przepadła

Opublikowano

Ja wczoraj kupiłem sobie sms-em też Speed-Boost za 24zł i wszystko było ok. dostałem od nich potwierdzenie tranzakcji itp...

PS: Dostałem od nich 3-4 Sms-y z treścią: "Jeżeli masz problemy z transakcja pisz: [email protected]" niepamietam dokladnie co bylo napisane.

Opublikowano

Problemy zdarzają się zawsze, przy każdej formie płatności, bez względu na serwis. Mi pożarło 80zł podczas kupowania gry na Originie, od 2 tygodni próbuje je odzyskać. Na szczęście trafiłeś na serwis z dość łatwą obsługą klienta.

Potrzebujesz pomocy? boku.com/help lub zadzwoń 12 395 31 88.

Następnym razem ogranicz się do jednego postu i opcji edytuj, ten dział nie jest aż tak oblegany by Twój temat zniknął na kolejnej stronie po kilku minutach.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja robiłem wszystko BARDZO szybko żeby na jakieś błędy się niezałapać: Zamówiłem te SB i wtedy wyskoczyło okienko BOKU SMS i wpisałem nr. telefonu potem dostałem sms`a od nich i napisałem dużymi literami PAY gdy wysłąłem SMS`a po 5 sekundach były SB. Niewiem czy to coś ma to tego ale według mnie trzeba wpisać PAY dużymi literami i robić wszystko szybciutko! PS: Wysyłałem tego sms`a z baaaaaaaaardzo starego telefonu :P)

Opublikowano

Ja robiłem wszystko BARDZO szybko żeby na jakieś błędy się niezałapać: Zamówiłem te SB i wtedy wyskoczyło okienko BOKU SMS i wpisałem nr. telefonu potem dostałem sms`a od nich i napisałem dużymi literami PAY gdy wysłąłem SMS`a po 5 sekundach były SB. Niewiem czy to coś ma to tego ale według mnie trzeba wpisać PAY dużymi literami i robić wszystko szybciutko! PS: Wysyłałem tego sms`a z baaaaaaaaardzo starego telefonu :P)

Wpisywałem małymi literami nieraz nawet po 2 minutach a i tak zawsze mi doładowało SB ;) po prostu trza zwracać uwagę by nie zrobić jakiegoś byka ni to wpisującPAY a nawet przy podawaniu tam swojego numeru trza patrzeć by byka nie zrobić.

Opublikowano

Na pewno przyszedł tobie sms, który prosi o potwierdzenie, jeśli tak niebyło to ty podałeś zły numer, a potem wysłałeś z numeru swojego. Też tak miałem nieraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...