Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] El polako - wysyłka ?

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówiony towar wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty wysyłamy towar w ciągu 48 godzin, za pośrednictwem firmy kurierskiej OPEK.

Cytat z ich strony internetowej. :)

Admin Cienia
Opublikowano

Awizacja i Expres do 24h po odebraniu paczki od nadawcy przez kuriera, zwyczjne do 48h, ew może się im auto rozjebać więc można i 3 dni liczyć.

PS. OPEK jest do d****

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Opek pierwsze słyszę a siedze ciągle. Polecam DHL'y czy siódemkę nie ze względu na uprzejmość bo są konkretnie pojebani niektórzy dostawcy :-D ale zawsze ci dostarczą w te max 2-3dni nawet czasem szybciej :)

Opublikowano

Opek pierwsze słyszę a siedze ciągle. Polecam DHL'y czy siódemkę nie ze względu na uprzejmość bo są konkretnie pojebani niektórzy dostawcy :-D ale zawsze ci dostarczą w te max 2-3dni nawet czasem szybciej :)

No to kurwa napisz do El-polako żeby zmienili kuriera bo tak Ci pasuje...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No ja jak zamawiałem to czekałem okrągły dzień na to by zapakowowali koszulkę i przyszła po 2dniach. Osobiście polecam zamawiać z urbancity może nie ma za dużo ubrań marki El Polako ale jak przyjmą zamówienie to na następny dzień może przyjść + dodają bonusy (mi dodali płytę równonoc, narkoholiXXX)

photo261314.png

Opublikowano

Jak już hejcimy firmy kurierskie to raz kupiłem spodnie na uhumanie wysyła przez DPD i spodnie Poznania do Bydgoszczy szły przez Gdynie o.O Bo jakiś idiota nie umiał napisać 85 tylko napisał 81 na paczce... Na przesyłce było napisane, że miasto Bydgoszcz itd. a otagowanie jako Gdynia... Czy nikt się nie skapną, że w Gdynii nie ma Bydgszczy ?? o.O

No ja jak zamawiałem to czekałem okrągły dzień na to by zapakowowali koszulkę i przyszła po 2dniach. Osobiście polecam zamawiać z urbancity może nie ma za dużo ubrań marki El Polako ale jak przyjmą zamówienie to na następny dzień może przyjść + dodają bonusy (mi dodali płytę równonoc, narkoholiXXX)

Na EP była wyprz i koszulki z 89zł po 50zł ;) I kiedyś jak kupowałem dresik przez urbana to dodali mi mixtape "Howwa dynastia" wielkiego joł, chujnia w chuj...

1.jpg

Opublikowano

Dodam że kurier najlepszy to siódemka ja paczki zazwyczaj dostaję po 1max.2 dniach :P

Przelewasz im hajs na konto a oni w ciągu 24 godzin wysyłają ci to co zamówiłeś

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Przy odbiorze sprawdź czy rzeczy nie zostały zniszczone, jak mi wieźli głośniki wysokotonowe, w specjalnie oznaczonej paczce "szkło" to dotarły z pękniętą obudową. Jeszcze jak sie fatygowałem do ich magazynu to musiałem czekać dobre 40 minut aż znajdą moją paczkę, bo im się zapodziała w magazynie. Krótko mówiąc beznadziejna firma.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Przy odbiorze sprawdź czy rzeczy nie zostały zniszczone, jak mi wieźli głośniki wysokotonowe, w specjalnie oznaczonej paczce "szkło" to dotarły z pękniętą obudową. Jeszcze jak sie fatygowałem do ich magazynu to musiałem czekać dobre 40 minut aż znajdą moją paczkę, bo im się zapodziała w magazynie. Krótko mówiąc beznadziejna firma.

No ja powiem co innego wczoraj na maila o 12:24 przyszło z el polako, że paczka nadana a dziś o 9:30 zadzwonił kurier czy ktoś będzie w domu za 10min to wbije, jedyne co mnie wkurwiło to, że mam wolne a tu o 9:30 do mnie dzwonią :D

Jak chcesz cos z El polako to jedynie allegro i kurier DHL czy jakis inny . Moim zdaniem tak najlepiej ;p

Na EP była spora wyprz koszulki z 90zł po 50zł na allegro i bym wybulił, za te koszulki nie 115zł tylko 195zł + jednej którą kupiłem jeszcze nie widziałem w obiegu chodzi o złote maski...

Dodam że kurier najlepszy to siódemka ja paczki zazwyczaj dostaję po 1max.2 dniach :P

Przelewasz im hajs na konto a oni w ciągu 24 godzin wysyłają ci to co zamówiłeś

To napisz do EP o zmianę firmy dostawczej...

1.jpg

Opublikowano

@up

Nie za bardzo wiem o co ci chodzi ...

NIe zamawiam nic od EL polako bo to buraki, napisałem tylko, że kurier siódemka najlepiej czasowo dowozi przesyłki, a jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to zapraszam do 3/4 klasy szkoły podstawowej :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...