Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucz WarZ

Adik50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się spytać wszystkich czy moze ktoś chce się wymienić lub oddać klucz do WarZ ? Wiem ze jest on sporo wart, ale mam dobrą kontrofertę. I mam jeszcze jedno pytanie. Jak rozpoznac klucz na 24h od takiego na zawsze ? Jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej to Porsze pisać na priv. : ) (Odnośnie wymiany) Prosze Admina o nie usuwanie tematu. Nie narusza on zasad nie handlowania. Ja tu stawiam tylko pytanie dotyczące klucza. Dziękuje Dobranoc : )

Opublikowano

Witam chciałbym się spytać wszystkich czy moze ktoś chce się wymienić lub oddać klucz do WarZ ? Wiem ze jest on sporo wart, ale mam dobrą kontrofertę. I mam jeszcze jedno pytanie. Jak rozpoznac klucz na 24h od takiego na zawsze ? Jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej to Porsze pisać na priv. : ) (Odnośnie wymiany) Prosze Admina o nie usuwanie tematu. Nie narusza on zasad nie handlowania. Ja tu stawiam tylko pytanie dotyczące klucza.Dziękuje Dobranoc : )

Pierwsze Zdanie i już chęć handlu/wymiany. W Drugim zdaniu piszesz, że "Masz dobrą kontrofertę" co znaczy, że chcesz się WYMIENIĆ.

W Czwartym nawet to podkreślasz, że chodzi o wymianę. Natomiast w przedostatnim zdaniu kłamiesz, mówiąc, że tylko "pytasz" o informację dotyczące klucza - Ale o to pytasz tylko w Trzecim zdaniu. Reszta jest swego rodzaju zaproszeniem do wymiany/handlu.

Ja nic oczywiście do wymian/handlu nie mam, ale do twierdzenia, że "coś nie łamie czegoś bo coś" - już coś mam. Bo tylko ślepy nie mógłby zobaczyć "(Odnośnie wymiany".

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...