Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][NP][S/FB][40S][SG][JOBS][24/7] Cookie Cotton Joe's

Antja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2sajhcm.png

2j3i7wh.png

Nazwa Serwera: Cookie Cotton Joe's

IP Serwera: s137.csrv.pl:21927

lub

mineccj.csrv.pl

Maksymalna liczba Graczy: 40

Typ Serwera: S/FB (2 oddzielne mapy)

Online: 24/7

Premium: Nie

Płatne funkcje: Dobrowolne Dotacje (

sklep internetowy)

Opis Serwera: Serwer Survival/Freebuild, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Jest mapa z działkami oraz sklepami (poza cuboidem jest normalny teren no-pvp) oraz jest mapa survival z włączonym pvp. (na mapie survival cuboida może mieć tylko VIP). Oprócz normalnej rozgrywki posiadamy 3 mapy do pluginy Survival Games, który stał się ostatnio bardzo popularny. Jeżeli będą grać ludzie, będą również różne eventy. Jest to mój pierwszy serwer, więc dopiero się uczę. Chociaż mam nadzieję, że to mnie nie dyskwalifikuje.

2cmvv9c.png

- Jobs - Pozwala na wybranie 1 pracy, za którą dostajemy pieniądze oraz doświadczenie.

- Survival Games - Plugin dodający rozgrywkę jak w filmie "Igrzyska śmierci". Kilkanaście osób przeszukuje mapę w poszukiwaniu skrzynek, w których może być rzecz, która pozwoli komuś wygrać.

- Essentials - Plugin dodający komendy, jest chyba na każdym serwerze.

- ChestShop/SignShop - Pluginy pozwalające utworzyć sklep, w którym ludzie będą mogli kupować od nas rzeczy.

- MobBountyKill - Plugin dodający nagrody ($) za zabijanie potworów.

- SimpleRegionMarket - Plugin dodający "działki", które można kupić bez czekania na admina. Wystarczy kliknąć na tabliczkę na danym terenie (jeżeli już ktoś nie wykupił tej działki)

I inne..

5bdyys.png

Alvanea - Założyciel.

Sylur - Admin

27yv7o7.png

Ranga VIP dostępna za dotację w naszym sklepie.

Vip ma dość dużo funkcji, które podane są na naszym forum.

NAPISZ SWÓJ NICK Z GRY W POŚCIE NIŻEJ, A WEŹMIESZ UDZIAŁ W LOSOWANIU NA VIPA NA 14 DNI!

b_560_95_1.png

; d!

Opublikowano

Dobry serwer, tylko ludzi mało. Admin się stara, wszystkie błędy, które były po starcie zostały naprawione więc widać, że mu zależy na serwerze. Survival Games działa, ale nie ma nikogo żeby pograć. Ludzie, no wbijać!

(nie zapłacili mi za to, że tak napisałem)

Opublikowano

Fajny serer z potencjałem. Tylko ludzi mało i to jest problem. Wbijajcie i nie bójcie się pustki. Dzięki wam można to zmienić !

Opublikowano

Dzięki za miłe komentarze. Wczoraj grało kilka osób i była świetna atmosfera. :P I nawet kilka razy się na SG bawiliśmy. To ludzie tworzą serwer, więc zapraszam wszystkich a może jakoś rozruszamy ten serwer. :)

; d!

Opublikowano

Dobry serwer, miła administracja a raczej administrator, miła atmosfera .Administrator cały czas dobuwuje nowe rzeczy.Serwer z dużym potencjałem, tylko no cuż ludzi mało.Ale serwer bardzo dobry

Opublikowano

Dzięki za komentarz Modno.

Ludzie, nie wychodźcie z serwera od razu po zarejestrowaniu, bo jest np. 5 osób. Większość ludzi tak robi, przez co gra jedyne 10 osób ;<. Można wysyłać do mnie różne propozycje np. w grze. Jeżeli propozycja będzie dobra to ją wprowadzę w życie. ;-)

; d!

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer, gdy tylko pojawi się 40 osób online, organizuję konkurs na Vipa na 30 dni. (póki co rekord to było 15 osób )

W najbliższym czasie pojawi się również mapa parkour.

; d!

Opublikowano

Ludzie, to nie jest serwer poświęcony tylko i wyłącznie SG, więc nie wchodźcie tylko po to żeby sobie pograć na sg. A to troche denerwuje, kiedy ktos 1 raz wszedł na serwer i spamuje "wbijać na sg, wbijać na sg" a jak nikt nie chce to wychodzi.

(Przepraszam za wtrącanie się, ale to tylko tak przy okazji)

Opublikowano

Server z naprawdę wielkim potencjałem, "nikt się nie opieprza" cały czas można dostrzec nowe rzeczy, administracja szybko rozwiązuje wszelkie problemy. Na serverze panuje wyjątkowo miła atmosfera :) Serdecznie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...