Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile zarabiacie PZ dziennie?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie w jakim tempie zarabiacie na nowych championów ? :P

Ja osobiście jeśli mi się nie chce to robię 500pz czyli wygrana dnia + 2x zwykła wygrana, a jeżeli mam czas cały dzień to cisnę czasami po 1k. :P A wy?

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja osobiście jeśli mi się nie chce to robię 500pz czyli wygrana dnia + 2x zwykła wygrana

Jak Ci się nie chce? Ja właśnie tyle średnio nabijam.

Opublikowano

13000 PZ.

Wytłumaczę. Jestem pro więc wygrywam za każdym razem w 20 minucie (przeciwnicy surrenderują). Sprzadałem nerkę oraz rodziców więc mam dużo pieniędzy na RP (IP boost`y). A więc po 24 godzinach gry zarabiam taką sumkę.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

10000

Gram gram gram , zmuszam rodziców do gry na moim koncie... i nie tylko ich ... nie kiedy obcych ludzi.

a tak serio zależy :) raz 1000 raz 2000 raz 500

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ja w dwa dni 3k zrobiłem same wygrane po 100+ PZ kilka przegranych to po 60+

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

coś w przedziale 400-1,2k IP, zależy od dnia - czy mi się chce grać czy nie.

Opublikowano

Dziś do tej pory zebrałem 770 i zazwyczaj mam tam zawsze w wolne dni ( jakieś 7-8 meczy po 20minut).

A gdy jest szkoła to różnie, raz 300 raz 100 to zależy czy mam ochote grać, bo czasami wgl nie gram.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Zależy... Wczoraj ok. 1k, dzisiaj już 2k jutro coś znowu ok. 2k, ale za to od pn do pt zarobie 3k (max)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Lol. Ten temat jest bez sensu moim zdaniem. Przecież to logiczne, że im więcej spędzimy czasu na granie w lol-a, tym więcej zarobimy pż.

Opublikowano

W dzień mogę 2k wyciągnąć czyli gdyby mi się faktycznie chciało grać i niemiałbym niczego innego do robotu do bym w 4-5 dni kupił postać za 6300 zaczynając od 0.

A standard 600 - 1000.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

200-1000

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...