Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Battlefield 3 się minimalizuje

macieksa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłe BF3 chyba z 6 miesięcy temu grałem z miesiąc wszystko śmigało jak należy . Wrócił tydzień temu do BF'a i mam ciągły problem trzy razy instalowalem . Otóż gdy gram w bf-a około 10-15min wywala mnie do pulpitu i cały pulpit mi się zacina , tylko wtedy pomaga zakończenie zadania menedżerem widział mnóstwo takich tematów , lecz nie znalazłem jakiegoś rozwiązania .

Informacje o sprzęcie :

Procesor : intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10 GHz (4CPUs)

Pamięć : 4GB ram

Karta Graficzna : Nividia GeForce GTV 550 Ti

Windows 7 32bit

Proszę o pomoc .

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Restart kompa i powinno śmigać.

Opublikowano

Ale jak ci się minimalizuje to nie możesz powrócić do gry?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zainstaluj Windowsa 7 ultimate 64 bitowego problem zniknie

CPU: i5-4670K, Płyta: Asrock Extreme 4 z87, GPU: Gigabyte Gtx 760 2GB OC, PSU: SilentiumPC Deus M1 650W Bronze ,

SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: WD Blue 1TB, Obudowa: Fractal Design Arc XL,RAM: 2x 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9

Opublikowano

Okej teraz pojawia się inny błąd co 20min DirectX function "Get Device Removed Reanson " failed with DxGl Error Device Hung . Device hung due to badly formed commands GPU Nividia GeForce GTX 550 Ti 31090 .

Tamten błąd także się pojawia .

Opublikowano

Nadal problem z minimalizowaniem .

Dzisiaj zauważyłem , że jak mam te minimalizowanie to na firefox pisze wtyczka uległa awarii , a na google chrome jest czarny obraz w przeglądarce .

Opublikowano

1.Przeinstaluj stery do karty graficznej

2.Wpisując polecenie do cmd uruchomiłeś je jako administrator?

3.Twoja karta może się kłócić z bf3. Najprościej będzie obniżyć taktowanie karty o 10mhz (takie też rozwiązanie podaje support).

3xjl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...