Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Darksiders - program przestał działać.

patri6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam błąd w grze Darksider wrath of war a mianowicie błąd polega na tym że jak podejdę do bossa "Żałobnica" lub po zabiciu jej dojdę do miejsca jej "spawnu" to wyskakuje błąd że "Program DarksidersPC przestał działać. Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu, System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie." Wie ktoś może jak naprawić ten błąd jeśli tak to z góry dziękuje za pomoc w moim problemie.

Opublikowano

Podaj parametry komputera, zainstaluj DirectX 9 (jeśli masz XP) lub DirectX 11 (jeśli masz Win 7) oraz NET Framework 4.0

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

To tak moje parametry komputera to : Intel? Pentium? Dual CPU E2160 @ 1.80GHZ 1.80GHZ 4,00 GB Ram System Windows 7 64-bitowy Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTS 450 1GB a directa mam 11 i net freamworka też mam

Opublikowano

Reinstall gry, sprawdź czy karta graficzna się nie przegrzewa.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Twój procesor nie spełnia minimalnych wymagań gry. Po prostu nie ogarnia jej.

Opublikowano

-Install naj sterów do grafiki

-Update DirectX do najnowszej wersji

-Update NET Framework 3.5

-Update Visual c+

-Install Aktualizacji-APLET

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Wszystko mam ściągnięte oprócz tego apletu bo nie wiem gdzie to ściągnąć a do tego co piszecie wyżej że mam za słaby komputer to trochę w to wątpię ponieważ grałem dość czasu już w tą grę i dopiero w pewnym momencie jak dochodzę do jednego miejsca to wyskakuje mi że program przestał działać.

Opublikowano

Wszystko mam ściągnięte oprócz tego apletu bo nie wiem gdzie to ściągnąć a do tego co piszecie wyżej że mam za słaby komputer to trochę w to wątpię ponieważ grałem dość czasu już w tą grę i dopiero w pewnym momencie jak dochodzę do jednego miejsca to wyskakuje mi że program przestał działać.

To, że przez jakiś czas grałeś, o niczym nie świadczy. Taki błąd spowodowany za słabym komputerem może wyskoczyć i w połowie gry.

Proszę, oto minimalne wymagania procesora:

Core 2 Duo 2.13 GHz

Twój jest dużo słabszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...