Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie dziala spawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie,ponieważ mam pluginy: CommandBook,WorldGuard,WorldEdit.Niestety gdy tworze spawna komenda /setspawn to on sie tworzy w tym miejscu ale po jakims tam czasie on sie cofa do tego spawnu poprzedniego czyli (spawn,ktory jak wejdziemy na serwer to tam nas tepa) TAKI PIERWSZY SPAWN.

IDE DO JAKIEGOS MIEJSCA WPISUJE /setspawn spawn sie ustawia i po kilku minutach cofa sie do tego pierwszego spawnu.

Jezeli ktos wie jak to naprawic bardzo prosze o pomoc w tym poscie daje lajki za kazde odpowiedzi,ktore dotycza tematu.

E-CRAFT ---->

http://www.mpcforum....fera3-typy-gry/ <---- E-CRAFT

mca.png

Opublikowano

Plugin do zapisu mapy musisz mieć np minebackup.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Po co zaśmiecać server pluginami.

Wystarczy essentials i essentialsspawn ,a wystarczy ,że wpiszesz /setspawn oraz jeśli używasz premissionsEx to /setspawn Gracz , /setspawn mod , /setspawn admin oraz /setspawn wlasciciel.

Nazwy mod ,admin zastępujesz rangami ,które masz w permissinsEX.

Pomogłem? Daj "Lubię To" w ramach podziękowania.

Opublikowano

Gdy masz permissionsex nie ma wyjątków co do komend. Zwykłe /setspawn

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Witam mam do was pytanie,ponieważ mam pluginy: CommandBook,WorldGuard,WorldEdit.Niestety gdy tworze spawna komenda /setspawn to on sie tworzy w tym miejscu ale po jakims tam czasie on sie cofa do tego spawnu poprzedniego czyli (spawn,ktory jak wejdziemy na serwer to tam nas tepa) TAKI PIERWSZY SPAWN.

IDE DO JAKIEGOS MIEJSCA WPISUJE /setspawn spawn sie ustawia i po kilku minutach cofa sie do tego pierwszego spawnu.

Jezeli ktos wie jak to naprawic bardzo prosze o pomoc w tym poscie daje lajki za kazde odpowiedzi,ktore dotycza tematu.

Proste :)

Wystarczy zamienić craftBooka na essentials czyli : essentials ,essentialsSpawn ,essentialsGeoIP i ,essentialsProtect.

Jak to wgracz ustwaw setspawn gracz ,admin ,mod itp

Powinno działać ,jak nie zadziała ,to pisz ,coś wymyślimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...