Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M3 GTS vs Lamborghini Murcielago Roadster.

marcin0977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci że lambo i bmw są bardzo dobre. Oba samochody bardzo dobrze skręcają , przyspieszaja i reagują na nitro. Tu już zostawiam ci kwestie , który ci się bardziej podoba. :)

nfsw_ARTURPL10.png
Opublikowano

Bierz M3 GTS, kupiłem sobie kiedyś ten wóz za SB i bardzo fajnie się nim jeździ.

Może i osiągi ma trochę gorsze od Lambo, ale przynajmniej jazda BMW daje frajdę, której jeźdżąc Lambo prawie nie ma.

Opublikowano

Flinn ma racje, jazda lamborghini jest nudna - sam posiadam Aventadora, Reventona, Sesto, LP640 Treasure Hunter, LP650 Roadster i SuperVeloce - nie jeżdże nimi bo są nudne a BMW M3 GTS jest bardzo ciekawe, to samo 302 '12 i porsche 959 które również jest za igc. Nie bierz żadnego rodzaju lamborghini tylko Forda, BMW, Porsche :>

Opublikowano

Flinn ma racje, jazda lamborghini jest nudna - sam posiadam Aventadora, Reventona, Sesto, LP640 Treasure Hunter, LP650 Roadster i SuperVeloce - nie jeżdże nimi bo są nudne a BMW M3 GTS jest bardzo ciekawe, to samo 302 '12 i porsche 959 które również jest za igc. Nie bierz żadnego rodzaju lamborghini tylko Forda, BMW, Porsche :>

Boss'a już nie ma.

Nie zgodzę się z oceną Lambo Murci SV i Ave. Prowadzą się przede wszystkim lepiej i bardziej ostro. Dają przez to wiele frajdy, na co dzień korzystam z 670-4 SV i jestem w niebo wzięty. Niestety Reventon jest bardziej zbliżony do zwykłej Murci (co jest dość dziwne).

Ale tak czy siak bierz BMW, osiągami nie zostaje w tyle, a jest po prostu fajniejszym wozem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

bmw, świetne prowadzenie, b dobre nitro, osobiście bardziej mi się podoba z wyglądu

Opublikowano

Witam, chciałem kupic bossa 302'12 za IGC ale usuneli ;/ i teraz co lepsze: lambo LP 650 - 4 roadster czy BMW M3 GTS?

Ja osobiście polecam BMW M3 GTS fajnie się prowadzi i jest trochę zabawy!

Lambo jest strasznie nudne! Sam kupiłem lambo i włożyłem części że było w klasie S i zaraz skasowałem Auto bo nie mogłem nim jeździć, nudne jak flaki z olejem!

Polecam oprócz tych samochodów Aston Martina DBS bardzo fajny samochód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...