Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Avatar + Sygnatura] Sajjuk

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest nowy rok, więc czas na zmianę avataru i sygny

:D

1321130875-U250803.png

Tematyka: Pacyfik

Wysokosc: Maksymalna

Szerokosc: Maksymalna

Napis/y: Sajjuk

Kolorystyka: Jaką uznacie za dobrą

Dodatkowe informacje od zlecajacego: Obrazek, z którego róbcie sygnaturę w spoilerze:

be5a98c208b4fe932ea7a6c5ff7f4df6,35,1.jpg

1321130846-U250803.png

Tematyka: Pacyfik

Wysokosc: Maksymalna

Szerokosc: Maksymalna

Kolorystyka: Jaką uznacie za dobrą

Dodatkowe informacje od zlecajacego: Obrazek, z którego róbcie avatar w spoilerze:

13202_05032010.jpg

Nagrody to:

50 like za sygnaturę

35 like za avatar

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wiesz co dla mnie jest trochę wkruwia****? To, że większość tematów i ich autorzy na pracę muszą czekać tygodnie, a ty wybrzydzasz. Pan w 1 poście dał zajebiste prace, rozumiem nie podobają się, ale trochę wyrozumiałości. Weź te i odeślij resztę grafików do nowych tematów.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Wiesz co dla mnie jest trochę wkruwia****? To, że większość tematów i ich autorzy na pracę muszą czekać tygodnie, a ty wybrzydzasz. Pan w 1 poście dał zajebiste prace, rozumiem nie podobają się, ale trochę wyrozumiałości. Weź te i odeślij resztę grafików do nowych tematów.

Nie rozumiem koleś o co ci chodzi, prace po prostu mu się nie podobają, to nie zleceniodawca ma się męczyć (w tym przypadku z słabą sygną) lecz grafik musi się pomęczyć żeby dostać nagrodę, jak w prawdziwym życiu - płacę wymagam.

Moja propozycja:

sajjuk.jpg

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Tak po namyśle, jednak wybieram sygnaturę Lemonek. Za podjęcie się prób serwerdecznie dziękuję!

Temat można zarchiwizować :)

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...