Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] gold z allegro

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam o co chodzi z tym Allegro ? Widze tam oferty od sprzedających którzy sprzedają tam gold oraz inne pierdółki . Czy to jest prawda i czy to jest tańsze ? Jest jakieś ryzyko ?

Opublikowano

A ja ci polecam, kupiłem lowa, KW-5 2500 golda i jakoś nic nie mam... lowa zanim był wprowadzony ten nowszyssystem (temu nie mam bana) a kw-5 i 2500 przy użyciu dao pay xD

76561198018588473.png
Opublikowano

A ja ci polecam, kupiłem lowa, KW-5 2500 golda i jakoś nic nie mam... lowa zanim był wprowadzony ten nowszyssystem (temu nie mam bana) a kw-5 i 2500 przy użyciu dao pay xD

Zastanów się co piszesz.. polecasz mu coś co było dostępne kiedyś.. teraz jest za to perm- brawo

ps. nie słuchaj adi8pl

x

Opublikowano

kolega kupil t34 i dostal bana i musial zaplacic za odbanowanie cene t34

2390730684.png

POSZUKUJE KONTO W CROSSFIRE EU

PISAC NA PW

Opublikowano

Ostatnio na forum wota ktoś się żali ze ma bana a jak mu mod napisał ze nie wolno kupować czołgów na alegro to on napisał że miał nick z WG -_-

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

kolega kupil t34 i dostal bana i musial zaplacic za odbanowanie cene t34

Tak samo jak kupisz złoto. Potem jak chcesz się odbanować musisz zapłacić tyle ile warte jest złoto.

x

Opublikowano

Co do kupowania golda i innych tego typu rzeczy na allegro jest duże prawdopodobieństwo że dostaniesz tego bana ale spójrz sobie na ilość sprzedanych tych rzeczy ( dziennie przybywa ) i nic mi nie wiadomo żeby ktoś pisał ( może ja nie widziałem ) że dostał bana na perment. Ale co do tematu to ja bym na twoim miejscu kupił małą ilość złota np 560 ( czy jakoś tak ) na nowe konto albo na te na którym nie grasz i zobaczysz czy dostaniesz bana czy nie.

Opublikowano

@up jak nie wiesz co było w wakacje to nie mów, oni w pozwalają tak kupować złoto do pewnego momentu potem banują jak popadnie....

w wakacje zdarzało się że połowa klanów była pobanowana. To nie jest nowy proceder i nie ma tu żadnego super systemu raz ci się uda ale oni jak się uprą i tak cię znajdą, mniej więcej to wygląda tak

pan A wysyła ci 5500 olda płacąc swoją kartą VISA, ty przyjmujesz prezent i masz 5500 golda, następnie kolo wycofuje transakcje on dodtaje zwrot WG nie ma kasy a ty masz złoto więc masz bana albo oddasz koszt złota albo konto papa

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

No tak tylko jak sie nie myle to on placi przez telefon a nie przez karte - no chyba, ze sie myle

a skąd wiesz że płaci przez telefon??

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...