Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jak kupić zestaw Jtiger albo każdy inny przelewem bankowym?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.battlefield.play4free.com/pl --> Więcej founds --> Wybierz kwotę* --> Sposób płatności

W przypadku BOKU SMS kwotę sms'a wybierasz po wybraniu opcji BOKU

Opublikowano

wiem jak trzeba wejść ;D ale mi chodzi o to jak kupić bo tam pisze first name, last name jakieś adress nie rozumiem w ogóle jak trzeba wypełnić

Opublikowano

Wpisz jakie chcesz dane.nawet swoje realne.wygeneruje Ci na koncu kod przelewu i dane do przelewu.wchodzisz na konto banku,robisz przelew na podane konto zatytulowane tym podanym kodem.3tygodnie temu kupilem ten sam swietny zestaw.Oczekiwanie okolo 15 minut od przelewu

Opublikowano

Wpisz jakie chcesz dane.nawet swoje realne.wygeneruje Ci na koncu kod przelewu i dane do przelewu.wchodzisz na konto banku,robisz przelew na podane konto zatytulowane tym podanym kodem.3tygodnie temu kupilem ten sam swietny zestaw.Oczekiwanie okolo 15 minut od przelewu

dziękuje, o taką odp. mi się rozchodziło ten zestaw jest boski :D
Gość Broken Angel
Opublikowano

TranstaleGoogle-Tłumacz J ang-J pol

On c przetłumaczy all :D

Na końcu ci generuje tak jakby kopie przelewu spisujesz z tego dane na przelew i wysyłasz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...