Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Battlefield 3] Szukam cheatów do BF3

mikolaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź przez takich oszustów jak Ty! odechciewa się grać w takie gry, w csie pewnie też na aimie nie?

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Rozśmiesza mnie to co się dzieje na tym forum ^^. Jak byle który człowiek wejdzie na mpc, widzi oczojebny napis: hacki, boty, bugi do gier online. Czy BF3 to nie gra online? Gracze Metina, CS'a i innych gier też "nie chcieli" graczy na hackach. Nie da się przed tym uchronić i tyle, na 100% coś już jest ;) Także nie pierdolcie, że nie chcecie cheatów, bo od czego niby innego jest to forum i do czego niby powstało? Uśmiałem się na prawdę :D.

Legenda
Opublikowano

Poszukaj tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/538-battlefield-cheaty-bugi-glitche/

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Gościu pyta się o "czity" a wy go wyśmiewacie - proszę czytać na jakie forum się wchodzi. A co do tematu - Wszystko w dziale masz.

pwhGb.png?1

Opublikowano

Kolejny gimbus, który nie umie trafić czołga z 3 metrów. Przez takich dzieci jak ty odechciewa się grać.

Proszę masz linka do cheata:

Ziomek tyle tu jesteś a nadal nie wiesz, że rozwinięcie tego skrótu forum to Multiplayer Cheats forum

Opublikowano

Bosz... Gotuje sie we mnie jak widze tutaj takich ludzi którzy pierdolą że cheaty są dla gimbów którzy nie umieją grać. Takich to sie powinno po pysku wyszczelać i na stos :D

W spisie masz ;P

OndteAw.png
Opublikowano

.....Naprawdę nie wiem co powiedzieć.

Co za idiota loguje się na forum o cheatach i przychodzi bluzgać innych? Denerwują mnie frajerzy, którzy przychodzą się dowartościować jacy oni są super....Idioci. Wszędzie idioci...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tacy wchodzą na te forum po to by samemu ściągnąć hacki :P jak nie do BF3 to do innej gry proste ;) bo inaczej nie rozumiem tego by ktoś kto nigdy nie cheatuje wchodził na strony do MPC i innych podobnych :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...