Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Metin2][Pytanie] Jak sie włamać na Serwer Hamachi/Dedyk ?

Kakarotto425

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział ?? prosze o go przenosienię.

Więc tak słyszałem ze Latwo jest sie włamać komuś na serwer Hamachi do Gry Metin2... jakby ktoś dał mocnego tuta :] To go wylajkuje 5 kontami ;PP chodzi mi cos w stylu Navi

Eq navi... lub coś innego Podobnego aby zrobić itemy o to mi najbardziej chodzi.. Itemy.!

Na Serwerach dedykowanych też sie da przez Navi zrobić itemy, wiem to ponieważ gram na Erurismt2 i wkradneli się i mają całe eq obrazenia 999999% iles tam % :P jak to zrobić ??

Za wszystkie odp daje + 5 kontami !!!!!!!!! ;)

661bba1f3a798591.jpg

Opublikowano

Hasło do navi jest na prawdę trudne do złamania i wydaje mi się, że będzie trudniej niż Ci się wydaje.

Opublikowano

To po co piszesz, że masz 5 kont w pierwszym poście? Wiesz co by było gdyby ktoś tutaj napisał taki poradnik? Wątpie, że jest tu ktoś taki kto napisze ten poradnik, musiałby być idiotą, a administracja serwerów miałaby problemy ze script kiddie bawiącymi się w hakerów. Nikt Ci nie napiszę tutaj takiego poradnika, zapomnij.

Opublikowano

Wcale nie jest aż tak trudno, ale jak się nie znasz to nie dasz rady, musisz najpierw nauczyć się tworzyć owy serwer wtedy będziesz wiedział na czym to polega.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...