Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdź Swoje Opanowanie

.Waldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.fugly.com/media/flashdir/Game/Scary_Maze_Game.swf

na prawdę świetna gra na opanowanie.. dobra dla ludzi którzy chcą wkurzyć qpla

waldekenergy2.pngwaldekenergy3.png

Grafik ;*

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja niewiem jak to robie jak jestem w dziale metin2 i jestem pokojny ^^

Opublikowano

no i po co spamujecie ze staaaare jak 1 osoba napisała=.0 jak to 1 raz oglądałem to zwaliłem sie z krzesla -.- skupiony,skupiony nagle BOOM! =.=

tak jak dzis na lekcji ja se leze na ławce a qumpel strzelil mi przed uchem w początkowa biało kartke w brulionie i taki Huk poszedł az sie prawie ławke przewaliłem -.- i na prawe ucho do końca lekcji nie słyszałem... Siedzie po lewej bo ja Leworęczny <3

fs.png

Opublikowano

Ja niewiem jak to robie jak jestem w dziale metin2 i jestem pokojny ^^

bo spamujesz,.

old jak hooj

no i po co spamujecie ze staaaare jak 1 osoba napisała=.0 jak to 1 raz oglądałem to zwaliłem sie z krzesla -.- skupiony,skupiony nagle BOOM! =.=

tak jak dzis na lekcji ja se leze na ławce a qumpel strzelil mi przed uchem w początkowa biało kartke w brulionie i taki Huk poszedł az sie prawie ławke przewaliłem -.- i na prawe ucho do końca lekcji nie słyszałem... Siedzie po lewej bo ja Leworęczny <3

widac nie lubia cie w klasie/szkole, postaw sie kiedys a jak widzisz ze nie masz szans to zapisz sie na siłownię, jakiś sport typu muay thai, boks.

71170943.jpg
Opublikowano
widac nie lubia cie w klasie/szkole, postaw sie kiedys a jak widzisz ze nie masz szans to zapisz sie na siłownię, jakiś sport typu muay thai, boks.

za młody jest na takie rzeczy :( niech lepiej w metina gra :(

Gość Mounthains
Opublikowano

bo spamujesz,.

old jak hooj

Ja bynajmniej wywiązuję się z obowiązków i bynajmniej pomagam userom. Chłopie ty mnie nawet nie znasz a już osądzasz? Gratki -,-

PS: i nie mam tutaj 80% wszystkich postów pogaduchach...

Opublikowano

Ja bynajmniej wywiązuję się z obowiązków i bynajmniej pomagam userom. Chłopie ty mnie nawet nie znasz a już osądzasz? Gratki -,-

PS: i nie mam tutaj 80% wszystkich postów pogaduchach...

ALE ZNOW SPAMUJESZ.

po co mi odpisujesz tutaj zeby złapać 1 wiecej posta ? nie mozesz na pm ?

tak wiem teraz tyczy sie to samo mnie, ale znajac jego nawet nie bedzie chcial przeczytać pm'a.

pozdro misiaczku

@topik

jak pisalem old, pokazalem to wczoraj koledze to spadl z krzesła.

71170943.jpg
Gość Mounthains
Opublikowano

ALE ZNOW SPAMUJESZ.

po co mi odpisujesz tutaj zeby złapać 1 wiecej posta ? nie mozesz na pm ?

tak wiem teraz tyczy sie to samo mnie, ale znajac jego nawet nie bedzie chcial przeczytać pm'a.

pozdro misiaczku

@topik

jak pisalem old, pokazalem to wczoraj koledze to spadl z krzesła.

Człowieczku ogarnij się. Jestem 1 małym userem na 120tys ludzi na forum i możesz tylko zamykać tematy w swoim dziale. więdz zejdź troszke z tonu i miej szacunek do wyższej rangi bo to co tu zrobiłeś to jest zachowanie karygodne...

pozdro misiaczku

takie coś zostaw to dla siebie

top@ old

nie będe ci pisał na pw bo nie odpiszesz i chce aby wszyscy widzieli co ty wyprawiasz.

EDIT@ Jeżeli cały czas piszesz mi że spamuję, to jesteś nadzwyczajnie w świecie zazdrosny o mój wynik. Taka prawda

Opublikowano
Człowieczku ogarnij się. Jestem 1 małym userem na 120tys ludzi na forum i możesz tylko zamykać tematy w swoim dziale. więdz zejdź troszke z tonu i miej szacunek do wyższej rangi bo to co tu zrobiłeś to jest zachowanie karygodne...

O jej, nie szczekaj ! MIEJ SZACUNEK DO WYŻSZEJ RANGI, wez prosze wyjdz, myslisz ze jestes panem tego forum ?

odpowiedziałbym ci kim jesteś, ale szkoda mi na ciebie słow, to tyle ode mnie.

i nie drąż ze mną kłótni bo za każdym razem przegrasz " 19 -sto latku ".

Prosiłem zebyś odpisywał mi na PM, nie chcesz tego robić, wolisz wbijać posty, ja uzywam twojej broni.

nie odpisuj prosze, pokaz ze umiesz sie powstrzymać przed spamowaniem i potrafisz uchronić swoją zbędną wypowiedz.

71170943.jpg
Gość Mounthains
Opublikowano

up@ Niestety potrafisz tylko szczekać i bronić się...

nie wiem dlaczego masz podejrzenia że nie mam 19 lat? Być może mój język zniżył się z powodu działu metin, gdzie nie mam doczynienia ze starszymi ludźmi...

nienawidzę się kłócić i prowadzić wojen i wolę to jak najszybciej to zakończyć. Mogłem tamto przemilknąć i siedzieć cicho ;<

dordo@

Nie wnikam w twoje poglądy ale napeno jestem pełnoletni.

Jak nie piszę o sobie (siła wyższa) ale każdy user powinien mieć szacunek, tak jak ja darzę wszystkich moderarów GM i adminów.

Być może jestem krótko i mam dużo postów z powodu że piszę w topicach "zamykam itp" ponieważ dostawałem codziennie full skrzynkę dlaczego zamknołeś topic itp.

Warna ci napewno nie dam bo ja jestem tylko moderatorem jednego działu i nie zasługujesz na niego....

jestes cofniety w rozwoju

hmm nie masz podstaw do tego żeby mnie osądzać, że jestem cofnięty... Mogę ci napisać tylko że choruję na astme (poważną) ale to nic nie robi z mózgiem ...

Nie podoba mi się też, że wyzywasz mnie wszędzie gdzie jest okazja... przykład mój profil...

no ale nie chce robic sobie z toba wojny

również bym tego nie chciał, ponieważ darzę Ciebie wielkim szacunkiem..

top@ nie chce już spamować, ale chciałem to wyjaśnić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...