Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Admin i 100 lvl

mati1mateusz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zostać adminem trzeba zasłużyć. Udzielać się i wgl.

Tak jak powiedział wilczek, że grali na bank przed tą rangą normalnie.

Nie każdy od razu jest adminem <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Nie którzy np. szukają pracy. Bo to dla nich jest praca. I ją dostają a nawet nie słyszeli o takiej grze.... Zostają przydzieleni na jakąłś gre i tyle ;)

Opublikowano

Po prostu zanim zostali adminami grali normalnie pewnie :) Dostali awans - poszedł exp i level :)

Żeby zostać adminem trzeba zasłużyć. Udzielać się i wgl.

Tak jak powiedział wilczek, że grali na bank przed tą rangą normalnie.

Nie każdy od razu jest adminem <3

Przepraszam ze się wtrącę ale jeden z drugim mnie rozwalacie -.- Żeby zostać Adminem musisz podjąć prace w firmie nexon!

Musisz posiadać trochę wiedzy na temat gry ale skilla nie musisz miec ;d No i pewnie wystarczy mieć odpowiednie wykształcenie!

Wiec prosze cie wylczek przestac tu glupoty pisac ;*

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Admini nie anioły nie spadają z nieba to normalni gracze

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Zgadzam się z resztą graczy, według mnie zaczeli gre , zaciekawili się nią , mieli pojęcia nad wszystkim i się zatrudnili na posadę administratora w Nexon tzn. firmie Nexon.

9pnux1.png

Chętnie Ci pomogę pisz PW lub GG

Opublikowano

ej Adrian ale wilczek dobrze mowi .. wkoncu chyba trzeba dostac awans.. zeby byc GM .. grali ale nie mozna odrazu miec hyba adma wiec podczas gry wbili w tym przypadku 3 lvl a potem 100.. gdyz dostali awans :D ( czy jakos tak :D)

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

To nie jest tak, że jak zauważą jakiegoś fajnego gracza to mu dają admina, bo z waszych wypowiedzi to wynika. Admin może wszystko, Pewnie ten ziom miał kaprys i sobie pograł na 3 chyba levelu (nie chcę mi się znowu patrzeć) a potem stwierdził, że woli grać jak na admina przystało. Nie wypisujcie głupot, że niby sobie zasłużył, bo przecież logiczne, że jest dużo takich osób, a nie prosili by od każdego jakiegoś ts3, aby tą osobe poznać... (bo nie dali by admina osobie im nieznanej)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

a może po prostu wtedy strona warstats zaktualizowała swoją baze danych?

przecież oni nie mają od razu wszystkoch informacji o danym koncie...?

Hejo

Opublikowano

Ja was wszystkich panowie nie rozumiem ;/ czy wy na prawdę macie po 13 lat? umiecie czytać ? to może zamiast

wypowiedzi wyssanych z palca przeczytacie coś na Wikipedii i dopiero się wypowiecie? Ja wiem ze mogłem was tym

co teraz napisać trochę urazić za co Przepraszam! Ale mam trochę więcej lat i trochę więcej ambicji od co niektórych

ze jak chce się czegoś dowiedzieć to tego szukam a nie zmyślam!

Mówię jeszcze raz ! To jest normalna praca do której ludzie pisali [cv] o przyjecie do pracy !

Nie musieli wcale grac wcześniej i nabijać lvl! Maja pewnie w planach dziennych obserwować grę

i wyszukiwać błędów dlatego dostali konta na których to robią! Wiec proszę juz nie pisać głupot !

Pozdrawiam: AJ ;*

ej Adrian ale wilczek dobrze mowi .. wkoncu chyba trzeba dostac awans.. zeby byc GM .. grali ale nie mozna odrazu miec hyba adma wiec podczas gry wbili w tym przypadku 3 lvl a potem 100.. gdyz dostali awans :D ( czy jakos tak :D)

Czy ty musisz wierzyć tej stronie tak bezgranicznie? To bzdura co napisałeś ;]

07422092377787152026.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...