Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód do 17250 SB.

ThisYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do dyspozycji 17250 punktów speedboost.

Jakie auto mi polecacie ? Ew. jaki tuning ? Zależy mi na aucie które się dobrze prowadzi :)

Opublikowano

Ja kupiłbym L'ghini Aventador, prowadzi się naprawdę super, osiągi też ma znakomite, według mnie jest to najlepszy wóz w grze.

Opublikowano

Ja kupiłbym L'ghini Aventador, prowadzi się naprawdę super, osiągi też ma znakomite, według mnie jest to najlepszy wóz w grze.

Autko rzeczywiście fajne wygląd extra ale poczekam jeszcze na inne propozycje ? Może znasz inne także dobre auta ?

Opublikowano

Pagani zonda cinque wersja drag jest bardzo dobra na wyśćigi i dragi .

Lub jak chcesz lamborghini aventador lub reventon.

Według mnie lebsze jest reventon niż aventador.

Ale twój wybór.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Auta, które godne są polecenia to :

- Zonda Cinque

- Aventador

- CCXR

- Reventon

- GT3 4.0

W zależności do czego samochód chcesz , ale raczej auta wymienione przeze mnie spisują się dobrze na każdym wyścigu .

Jeśli chodzi o częsci ultra to nie polecam kupować żadnych kart z częsciami . Szkoda boostów , a czesci i tak prędzej czy pozniej wydropisz.

Opublikowano

A więc z aut chyba najbardziej mi się podoba Aventador.

A teraz prosiłbym o wyjaśnienie czy opłaca się kupować te części itp ? Bądź co opłaca się kupić jestem nowicjuszem także :)

Opublikowano

Porsche Carrera GT3 bierz, niby osiągami lepszy Aventador ale jak to Lamborghini ma nudne prowadzenie. Aha i rób poszukiwanie skarbów, od do 40 dnia masz około 10 części ultra, z 5 profesjonalnych, 5 wyścigowych i 10 2/3 gwiazdkowych umiejętności :>

Opublikowano

Rozumiem także, że w grze nie da się zmienić języka na pl ?

http://www.mpcforum....765370-faq-v20/ I.04

Pagani zonda cinque wersja drag jest bardzo dobra na wyśćigi i dragi .

Lub jak chcesz lamborghini aventador lub reventon.

Według mnie lebsze jest reventon niż aventador.

Ale twój wybór.

Z chęcią dowiedziałbym się czemu Reventon jest lepszy.

A więc z aut chyba najbardziej mi się podoba Aventador.

A teraz prosiłbym o wyjaśnienie czy opłaca się kupować te części itp ? Bądź co opłaca się kupić jestem nowicjuszem także :)

Pakietów części ultra nie opłaca się kupować. Wyjątkiem jest ich przecena na 1000/750 SB, wtedy można się nieźle obkupić. Jedynym pakietem kart, który mógłbyś kupić w tej chwili to zestaw części wizualnych, czasem trafi się coś naprawdę ciekawego i świetnie wyglądającego.

ten nowy mustang

B-Spec? Można go zdobyć za IGC, a jedyna różnica to brak naklejek. W dodatku cena, 10k. Najgłupsza rada w tym temacie ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ponawiam pytanie co oplaca się kupić za 17500 SB ? Autko już posiadam

Pakietów części ultra nie opłaca się kupować. Wyjątkiem jest ich przecena na 1000/750 SB, wtedy można się nieźle obkupić. Jedynym pakietem kart, który mógłbyś kupić w tej chwili to zestaw części wizualnych, czasem trafi się coś naprawdę ciekawego i świetnie wyglądającego.

Nic oprócz tego się nie opłaca, trzymaj, a z pewnością będzie jakaś okazja.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...