Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survcraft 1.4.6 ★ [Survival+Wojny Gildii][REKRUTACJA][Dropy z kamienia][Autorskie pluginy !] ★

WA3MK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwerminecraft.png

adresip.png

s17.csrv.pl:17819

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Survival+Wojny Gildii

myslnik.pngBiała lista: Nie

myslnik.pngIlość slotów: 10 (Będzie więcej)

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak (Za czerwoną linią)

pluginy.png

Nasza słodka tajemnica.

ekipal.png

H@ - Wamakaz

KidMod - FreestayloPL

KidMod - PolkaPL

Administrator - REKRUTACJA !

dodatkoweinformacje.png

Na serwerze jest wgrany OtherDrops czyli dropy z

Kamienia ! Szansa na drop diaxa wynosi 0.30 % !

Podania składamy w komentarzach, ale musisz

być na serwerze !

WZÓR PODANIA:

- Imię

- Doświadczenie

- Dlaczego ty

- Czy masz Mumble

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

- Imię:Mateusz

- Doświadczenie: Duże, ostatnio czyli wczoraj byłem H@ na serwerze , miałem kiedyś sieć serwerów.

- Dlaczego ty: Jestem doświadczony i napewno bym wiele wniósł na serwer. Byłbym głownym podparciem serwera.

- Czy masz Mumble:Tak

GG:Podam w potrzebie ;]

czekam na rozpatrzenie sprawy pozdrawiam

Opublikowano

Imię-Mateusz {nick w mc:Gonzilez}

Wiek-12

Doswiadczenie-Calkiem spore {1.6.6 wersja w mc od której gram}

Dlaczego ty-Lubie takie typy serwera Jestem ogranięty itp

Cy masz Mumble
-Nie ale moge zalożyć
Opublikowano

- Imię Tomasz

- Wiek 15

- Doświadczenie Jak najlepsze, nie raz mialem swoj serwer wiec wiem co i jak, komendy ogarniam 10/10

- Dlaczego ty Ponieważ, lubie byc administratorem, mam bardzo dobre i sprawdzone podejscie do graczy, pilnuje ortografi na serwerze i uzywania wulgaryzmow

- Czy masz Mumble nie mam, ale moge sciagnac, mam ts3, skype,gg oraz mikro

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania oraz o w miare szybka odpowiedz :) z gory dzieki

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

- Imię Jakub

- Wiek 13lat

- Doświadczenie Mam bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu serwera. Kilka razy miałem własny serwer i byłem kilka razy Administratorem na innych serwerach.Potrafie ogarniać graczy i pilnować porządku na Serwerze.

- Dlaczego ty Znam komendy W skali od 1-10 na 8-10 (jeszcze sie uczę).Jestem ogarnięty i znam ortogrfafie.

- Czy masz Mumble Tak mam.

Mój nick to SpeXn

Pozdrawiam administracje serwera SurvCraft.

Opublikowano

Witam Administrację servera oraz graczy

Coś o sobie:

Mam na imię Mateusz mam 17 lat chodzę do liceum moim hobby jest praca przy komputerze ,a także pisanie scriptów do gier bawienie się bukkitem i pluginami , mój profil w szkole plastyk/grafik.

Dlaczego chciałbym być Moderatorem na waszym serwerze?

Hmm.. mógłbym na to pytanie odpowiedzieć jak każda osoba "bo chce pomagać innym graczą" BLA BLA BLA

Lubie pomagać i umiem w prosty sposób wytłumaczyć komuś jak coś zrobić gdy tego nie umie , lub zrobie to za niego.

Dlaczego mieli byście wybrać mnie zamiast "kowalskiego" ?

Kontakt , znajomość bukkita i pluginów , umiejętność trzeźwego myślenia , bezstronność , cierpliwość.

Kontakt - jestem dostępny pod skype , gg , fb ( praktycznie cały dzień) i do tego telefon ( kom 24/7 )

Znajomość bukkita i plugów - Miałem własne serwery umiem je robić , tłumacze pluginy , potrafie skonfigurować permissions byłem administratorem na innych serverach i nie było na mnie skarg.

Umiejętność trzeźwego myślenia gdy ktoś prosił by o bana na "Nowaka" nie banujemy odrazu włączymy vanisha popatrzymy jak gra czy ma hacki , prosimy o ss'y i post na forum . Można też powiedzieć że trzeźwo myśle bo nie pije alkoholu .

Bezstronność - Dwóch graczy się kłuci jeden łamie regulamin (ten koleś jest moim kumplem ) , z jednej strony mój kumpel z drugiej łamanie regulaminu - leci ban ,o odbanowanie na forum i dziękuje.

Cierpliwość- Nawet gdyby wszyscy gracze naraz chcieli żebym udzieli im pomocy właśnie w tej chwili to zrobię to nawet gdyby zajęło mi to kilka godzin.

Pozdrawiam blindu

Opublikowano

- Imię Adrian

Nick w grze Hex

- Wiek 16lat

- Doświadczenie 3lata gry

- Dlaczego ty ogarniam komendy, lubie budować

- Czy masz Mumble nie mam lecz mogę ściągnąć

gg: 20619014

Opublikowano

DLACZEGO TY: Jestem sumienną i pracowitą osobą.

Ortografię mam opanowaną w 99.9%, więc nie będzie was raziło zaniedbanie języka ojczystego z mojej strony.

Głos po mutacji, więc też nie będą wam puchły uszy, gdy będziecie ze mną rozmawiać na Skype / TS.

Gdy admin mi powierzy zadanie, wykonuje je jak najlepiej mogę.

Można mi zaufać, wszystkie przekazane mi informacje potrafię zachować tylko dla siebie.

Na komendach się znam, 'magiczną' siekierką też się umiem obsługiwać.

Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera nad cziterami.

Nie jestem pobłażliwy i nie rzucam słów na wiatr.

Jak ktoś mi zajdzie za skórę od razu banuje.

Umiem budować (Nie jestem jakimś pro elo budowniczym, ale coś tam zawsze się zrobi).

KOMENDY 1/10: 9/10

SKŁADKI: Admin/Moderator jest po to, aby pomóc H@ w ogarnięciu serwera. Nie widzę więc sensu płacenia takowych składek.

STAŻ W MC: Będzie już jakieś półtora roku.

ILE CZASU MASZ NA SERWER:

(Zawsze jest opcja, że w tych godzinach mogę być na dworze.)

Pon.: 16.00 - 22.00

Wt.: 15.00 - 22.00

Śr.: 16.30 - 22.00

Czw.: 16.00 - 22.00

Pt.: 12.30 - 1.00

Sb.: 10.00 - 1.00

Nd.: 10.00 - 22.00

KONTAKT: TS3 / Skype / PW na MPCforum.

P.S. Jeżeli moje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie, proszę o wysłanie mi Prywatnej Wiadomości (PW), ponieważ nie będę co chwile wchodził na ten Temat i patrzył, czy moje podanie zostało rozpatrzone.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Nie polecam serwera jest tyko na tym serwie jedna gildia w której wszyscy maja gm jak widźcie wszyscy skalda podanie na admina bo tam wszyscy to admini !!

Opublikowano

- Imię Patryk

- Wiek 14

- Doświadczenie Komendy 9/10 mam wlasny server oraz byłem dwa razy moderatorem.

- Dlaczego ty Jestem odpowiedzialny niebawie sie komendami nierozdaje przedmiotów oraz nienadużywam "Władzy".

- Czy masz Mumble

Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...