Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Heimerdinger

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shen jest lepszy ale heime wcale nie jest taki zly.Ma harras blinda i te robociki ktore pozwalaja mu miec bardzo duzo farmy.

Ale kup shena:

+Ochronka z w

+Harras z q

+taunt z e

+ochrona dla twoje sojusznika + teleport do niego z ulti

+dobry tank

sstwc.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że jak na ten moment opłaca się bardziej kupić shena choć... o ile dobrze wiem shen ma bodajże 80+% banowania na rankach :)

Poza tym Heimer ma mieć reworka <kiedyś.. tam.. no..jak się do tego zabiorą w końcu>

Heimer fajna postać choć jak dla mnie wydaje się troszeczkę trudna :)

Opublikowano

Całkiem fajny, chyba najlepszy pusher z gry, ma te swoje działka, slowy, jak enemy się szybko nie ogarną to TF przy działkiach jest wygany.

Do tego stun+blind, rakietki z sporym dmg fajne do harrasowania. Niestety brak mobilności czyni go nie na dzisiejszą metę. Ogółem champ ok, ale nie na dzisiejsze czasy.

Opublikowano

Hmmm... nie nudzi się prawie wgl... to, jak uciekasz z 10hp, a wroga zabijaja twoje wieżyczki, gdy jestes już spokojnie przy twoim turrecie ( tym dużym :P )

Według mnie jest to bardzo dobry champ, niestety nie mobilny, oraz każda postać, która jest mobilna bardzo go ścisnie ( fiora, 2 doskoki, ahri z ulti i takie tam ) bo on ma bardzo mało hp, i wygrywa bitwy dzięki jego wieżyczkom, on np stunuje do kogos jak ktos podejdzie do niego, wiezyczki go nawalaja a sam se ucieka... a jak ktos ma np 2/3 doskoki to nie ucieknie i zginie ... według mnie jest to naprawde dobry champ, ale lekko trudny, bo trzeba wiedziec kiedy sie wbijac, jak grać, nie biegnąć na kogoś tylko czekać se, farmić i jak ktos podejdzie to stun, rakietki a wiezyczki powinny zrobic reszte, ewentualnie ulti aby spowolnic ;)

Opublikowano

Heimer jest zupełnie nie na dzisiejszą metę.

Cały czas tuli turreta, żadnej przydatności dla teamu.

Postać sama w sobie jest bardzo ciekawa, ma fajne skille itp. ale zupełnie nie pasuje do dzisiejszej mety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...