Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Expiarka

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem mob spawner zombie i zrobiłem sobie expiarkę, ale moby strasznie wolno się respią ;c

Jest możliwość przyśpieszenie spawnu potworków z spawnera?

surprise motherfucker

Opublikowano

Robiłem tak i nic to prawie nie zmieniło ;c

jest może jakaś komenda, która zwiększa resp z mob spawnerów?

surprise motherfucker

Opublikowano

Hm. na każdym chunku spawni się dana ilość mobów. Zrobiłeś mob spawner w kształcie kwadratu bez pustych rogów? oraz zrób podwójny dach ;) I zrób tunel od wylotu moobów do ziemi żeby ciemniej było.

Opublikowano

Pomieszczenie 9x7 albo 9x9, nie pamiętam. Spawner stoi na środku, w powietrzu. Moby się spawnują i lecą z wodą, która wyciąga je na powierzchnie a potem spadają i są na 2 uderzenia ręką.

Ale polecą max 2-3 stworki na minutę -.-

surprise motherfucker

Opublikowano

Wgram X-raya i pokaże ci ss'y i zobaczysz co i jak. Bo to wszystko jest blisko siebie.

Ja nie cheatuje jak coś ;q tylko ssy chce zrobić.

@edit

123123123z.png

Ja stoję kratkę od miejsca gdzie spadają, a jak odejdę daleko od spawnera i wrócę po np.10 min to nie ma żadnego moba...

surprise motherfucker

Opublikowano

z Zombie tez mialem taki problem :P lepiej z pajakami wiecej sie ich respi a co do expiarki, zrob bez tej wody, korytarz przez ktory zombie beda wychodzic moze wtedy wiecej ich sie zespawni

Opublikowano

Też mam czasem takie problemy, nie wiem od czego ;c Najlepszym rozwiązaniem będzie znalezienie chyba nowego spawner'a (Myśle, że to jakiś błąd w grze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...