Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ILikeCheats za PP

DR4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otoz mam taki problem. Doladowalem swoje konto PP Za 50 zl. to jest jakies 15 dolców +-. Wchodze na strone i wybiermy cheaty do WarZ za 12 dolarow przez psc . wszystko ladnie .loguje sie na konto PP i nagle chce zebym dodal karte do tego konta pp poniewaz gdy zabraknie srodkow srodki zostana pobrane z karty. Otoz ja nie posiadam karty i teraz pytanie czy da sie jakos to ominac i kupic cheaty za przelew z PP czy musze koniecznie dodac karte kredytowa ?

Opublikowano

Chcesz zapłacić przez PayPala ( PP ) i wybierasz to tego metodę płatności PSC - PaySafeCard.? :f Chyba, że nie ogarniam. ;c

Opublikowano

Cos namieszales bo jak ja kupowałem warZ i płacilem przez pp to dodalem środki do pp i normalnie zakupilem żadnych problemów nie napotkalem dotyczy się to wszelakich płatności

sygnafranc.png

Opublikowano

Wybierz płatność bez " * " i powinno być wszystko dobrze bo * oznacza płatność cykliczną tzn. że co 30 dni bedzie ci pobierać pieniądze z konta i dlatego możliwe chciało powiązania z kartą kredytową.

76561198052977724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...