Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Broń na Zombie ?

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko, mianowicie, chciał bym zakupić broń z Market Place (mam wersje 50$ więc z tym nie będzie problemu) lecz nie wiem którą najlepiej leje się zimnych. Z tego co wyczytałem, duża ilość ludzi poleca tą pałke z kolcami. Więc na początku zakupiłem ją. Mój kumpel natomiast zakupił metalowy kij bejsbolowy. I zabijaliśmy że tak to ujmę na zmiane, raz ja zabiłem sztywnego na 3-4hity a on na 2, potem ja na 2 on na 4. Więc nw czy bronie te się jak kolwiek różnią. Pomyślałem też że może nie chodzi o broń, ale o wycelowanie uderzenia. Lecz nie chce opierać się na swoich domysłach, dlatego chciałbym żeby ktoś przedstawił mi jasno tą sprawe. Z góry dziękuje. ; P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie, wiem czemu wgl kupiles bron z MarketPlace. Taka bron idzie znalezc. Niewazne czy mlotek czy bejsbol tego jest pełno. Jednym slowem straciles gc. A wracajac do tematu. Obecnie najlepsza na zombie jest katana/maczeta. Lecz te brone sa unikalne i ciezko je znalezc. Mlotkow jest od ch**. mlotek zabija na 3 strzaly w glowe a bejsbol na 4. Nie kupuj broni bialej z marketplace . Tam sa o wiele fajniejsze zeczy jak stanagi c mag i celowniki.

Opublikowano

Niestety, ale zakupiłem tylko dlatego że gram praktycznie sam, i ciężko mi się gdziekolwiek dostać. Najlepsza rzecz jaką zdobyłem (a gram już 4 dni) to Hełm Urban czy coś takiego xD. Nie moge do niczego sam dojść. Od czasu do czasu gram z kumplem ale we 2 też żadko kiedy uda nam się coś pożytecznego zrobić. ; /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ZIOOm. najpierw musisz wejsc na serwer gdzie jest 11 osob. potem wybierasz sobie cel naprzyklad Echo Compound potem idziesz do Smallviell potem jescze cos i jestes oblowiony. Po prostu musisz lootowac i uwazac na kontakty .

Opublikowano

Ok, thx za info. Ogóle gram tylko na serwerach 11 osób i mniej. Bo tak to każde miasto opanowane. Narazie mam już cel, idę na Policje, i zobaczmy co się zdobędzie. ; p

@Edit

Aktualnie skampiłem się pod drzewem i czekam na dzień . xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem Candy Cane i Tactical Knife sa lepszymi broniamy do walki z zombie od calej reszty

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Keypack - Najlepiej "Leje" się nieżywych bronią palną - Np. B92 albo Jericho 9MM ( Tego jest wszędzie pełno - Wystarczy pójść do pierwszego lepszego budynku. ) oraz wszelkiego rodzaju Strzelby ( Tylko nie Bull-Pup'y, żadne AA-12, KT Decider, czy jeszcze inne cholerstwo automatyczne, bo o to ciężko. )

A jeśli chodzi o Broń Białą - To Toporek ( Który wygląda jak Ciupaga, ale nie wnikam. ), Katana ( Najdłuższa broń biała. ), Noż Taktyczny i Kilof.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

Najlepsza broń na zombie to katana czy jakoś tak albo młotek który najczęściej się znajdzie. Pozdrawiam

209ltu9.jpg
Opublikowano

Ja już znalazłem prędzej jakiegoś karabina nie pamiętam jakiego na mapie niż młotek. Tylko raz znalazłem młotek ale to dawno i zaraz potem i tak mnie zastrzelili.

Jeżeli ci pomogłem daj LIKE

Głównie sprawdzam działy WarRock i CombatArms

Opublikowano

@up To, widze że znasz sie na tej grze jak na logicznym myśleniu ja stukam po 40 młotków dziennie a ty jednego nie umiesz znaleźć .

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...