Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam coś się z texturami stało?------->Minecraft

maniak1066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie coś mi się z minecraftem stało jakieś pixele dziwne mam na mieczu macie fotke z wczorajszego dnia:

ioerud.png

A tu fotka z dzisiaj, spójrzcie na mieczyk i inne ity:

rgvthf.png

Co może być tego problemem, i mam to na każdym texturepacku.

Sorki za nodusa, na tym serwie inaczej nie da się grać.

Opublikowano

Na pierwszym screenie to raczej nie błąd textur bo widzę , że nie ma połowy budynku . Chunki się nie załadowały i rozwaliły mapę . Jeśli masz serwer wykupiony to wgraj plugin " AutoSaveWorld " , wtedy będzie Ci się mapa zapisywać i nie będzie takich problemów , a jeśli na hamachi to pisz w konsoli zawsze przed zamknięciem " save " .

A na drugim to nie wiem , jakby uszkodzone te itemki były ^^.

Ps.

Jest jeszcze taka możliwość że wgrywałeś tą mapkę tak ? Jeśli wgrywałeś to usuń i wgraj od nowa .

Opublikowano

Nie nie nie chodzi o ten chunk, takie chunki są bo ja mam optifine i na tiny gram. a serwer właśnie wykupuje 150 slotów.

Co do rógiego screena ogarnełem odpalałem minecraft z mała pamięcią ram.

Opublikowano

Co do 1 to ci się chunki nie ładują. Na optifine ustaw normal [i wyżej] i zrób relog minecrafta. To powinno pomóc ^_^

Opublikowano

1. Chunki się nie ładują. Zrób tak jak koledzy @up. Ustaw na dalszą widoczność + zrób reloga.

2. Wszystkie pliki do wymaganego texturpacka są wgrane?

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli to co koledzy wyżej pisali nie rozwiąże problemu to ,spróbuj wgrać mapkę jeszcze raz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...