Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion]Ellise

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo czy warto kupić ellise na topa, czy może jednak lepszy będzie ktoś inny?, mam dużo postaci na topa. BTW. poproszę takie rzadziej spotykane na topie, a co kosza podstawowych topow posiadam.

Opublikowano

Cho'gath, Mundo, Garen, Irelia, Jarvan, Jax, Jayce, Kennen, Lee sin, Nidale, Olaf, Pantheon, Rammus, Renekton, Riven, Shen, Sejuani, Teemo, Udyr, Warwick, Xin, Yorick.

Opublikowano

Ellise łatwo kontrować ;// lepsza raczej na mid'a :P Na solo top ;] hmmm czekaj na Thresh'a ;] a jak nie podoba ci się to kup trudnl'a trudnle :P

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Lepszy voli:

+Predkosc biegu + wyrzut z q

+as + duzy dmg z w

+slow z e

+aoe dmg z ulti

+passywka ktora regeneruje nam 30% hp w ciagu 6sec.

sstwc.jpg

Opublikowano

Elise na topie sporo postaci kontruje, lepsza jest jednak na midzie gdzie robi miazgę :D W dodatku ma magicresist z ulta, a nie armor.

Opublikowano

Hmm, a czym łatwiej carrowac na 1200 elo skarnerem w jungli czy ellise na topie/midzie?

Opublikowano

skaner jungle ;]

+dobre ulti do gank'owania

+slow

+dobra farma

Zagraj swain'em czaruje każdą grę wygrywasz mid'a ja dziś nim grałem rankeda na elo 1500 i 16/3/12 ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Elise to po pierwsze trudna postac i nie gadac mi ze nie , bo grajac nia by zrobic poprawne comba trzeba sie bardziej wygimnastykowac niz w hmm ...... pelnym combo u LB(QRWE~~Q)

Na topie robi sie ja pod ap tanka. Jak sie nauczy ją grac to bedzie z niej :siekiera: z ogromnym dmg.

Opublikowano

Elise łatwo by było kontrować, na dodatek ten jej "dmg".

Podaj jakich toperów konkretnie masz.

Przecież elise niszczy na topie wszystko, nawet irelię wiec jak można ją łatwo skontrować?

@top

Jest dobra na topa, ma jeden z najlepszych jak nie nawet najlepszy laning phase w grze, jej minusem są tf gdzie już nie ma takiej siły.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Już mam pisać Yorick.. a tu bach ! już go masz :D

na topa nie polecam elise... tzn robi co trzeba ale musisz ją "poznać"

Lepsza na mida.

1352328162-U673632.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...