Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Non-premium [Sky-Block + PaintBall] [24/7] Eventy codziennie :)

TIFFv17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam was bardzo serdecznie na serwer SKY-BLOCK + PAINTBALL !!!. Nudzi ci się na zwykłym Sky-Block'u tu nie ma takiej opcji potwierdzi to wiele graczy bo jak nie chce ci się budować to zapraszamy na PaintBall dobra zabawa :P a jak wolisz się normalnie pobić to mamy też arenę PVP. Na serwerze jest tez dość duży SKLEP i mamy też możliwość postawienia własnego SKLEPU :) To nie wszystko chcesz sobie poskakać ?? to mamy do twojej dyspozycji PIĘĆ dość dużych arsen PARKOUR!!!. Serwer jest 24/7. Administracja gra "24/7" :D Na każde pytanie odpowiemy od razu :P

NO TO CO ZAPRASZAM NA SERWER I MILEJ GRY :D

s41.mineserv.eu:1672

Ps. Jak ktoś by czegoś nie ogarniał to podsyłam dwa takie filmiki co trochę tłumaczą :D

http://www.youtube.c...h?v=x0JjTISSqbM

Dzięki za poświęcenie tej chwili i mam nadzieje że spod kamy się serwerze :)

Do zobaczenia :)

Opublikowano

Mimo, że prezentacja jest.. no nie będę kłamał kiepska xD - to na serwerze przyjemnie mi się gra, warto na niego zajrzeć :) Miła, ogarnięta administracja, polecam :D

Nick w grze Bishcoppt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...