Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wawawars

peoeloka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem hmmm, jakby to nazwać poprosić o pomoc, a jednocześnie pewnie wielu osobom przedstawić, całkiem sympatyczną grę przeglądarkową jaką jest wawawars.pl.

x

wawawars to polska przeróbka oryginalnej wersji jaką jest sofiawars.com lub moswar.ru (nie jestem pewien)

Znalazłem pare makr/botów itd do tamtych wersji, do polskiej póki co brak, próbowałem jakoś pozmieniać skrypty, przetlumaczylem pare czesci kodów - większość bez większych efektów, ale znalazłem skrypt z moswar.ru napisany w js, obsługiwany w przeglądarce Mozilla Firefox z pluginem iMacros i powiem szczerze - cośtam udało mi się wydobyć z niego, ale niestety nie do końca.

Mianowicie "bot" sprawdza - czy mamy full hp, jezeli nie uzupełnia nam je poprzez kupowanie butelek po 50%hp oraz je zażywa za nas;

Powinien wyszukiwać przeciwnikow do walki porownujac nasze statystyki do ich, i jeżeli mamy lepsze wtedy atakuje, jeżeli nie szuka innego przeciwnika - to zadziałało może z pare razy i to w dodatku musiałem wesprzeć ręcznie, bo nie chce zaznaczyć w formularzu że ma bić np słabszych ani nic przez co nie kontynuuje tego;

Automatycznie sprawdza klub łowców (jak to działa to nie wiem bo nie osiągnąłem jeszcze odpowiedniego poziomu - a niestety mimo, że odznaczyłem funkcje hunthead - nadal to robi)

Ćwiczy na siłowni w najbardziej optymalnych proporcjach do siebie (tyle, że choć powinien to nie sprawdza, że wcześniej np nie mamy kaski...)

Jeżeli ktoś zna się na Javascript, makrach no i wie co i jak oraz chciałby/mógłby pomóc - to prosiłbym o kontakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...