Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Questy na serwerze nie działają.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Otóż mam pewien problem na plikach Terenzo, wgrałem, all śmiga, ale nie questy, są chmody 777 a np. mam quest że od 60 lvl każdy wbity lvl pokazuje na głównym, teoretycznie- w praktyce jest tak, że wbijałem komendą na exp levele 61 62 63 64 itd. aż do 80 i nic nic nie pokazuje, quest jest dobrze napisany, to samo tyczy się wierzchowców, ten taki alla dym wokół dzika, po prostu go nie ma, a efekt w kleincie i quest w grze jest. Pytanie, czego to jest wina, że nie działają te questy wgl. nic. Tak samo z pierścieniem czy lizakiem, za pomocą questa po założeniu miał być efekt i nic, efekt wgrany i za pomocą komendy na czacie (b2) można go wywołać, więc nie wiem w czym rzecz. Pomoże ktoś? limit LAJKÓW PRZED TYDZIEŃ !

Opublikowano

Pomoże ktoś, jest to dość uciążliwe, nie wiem co mam zrobić, proszę o pomoc, limit :)

Opublikowano

Cs /usr/home/game/co tamasz/quest

./qc nazwaquesta.quest

Reboot na dedyku shutdown -r now

Hmm quest błędny albo tego efektu do clienta nie wgrales

Opublikowano

Cs /usr/home/game/co tamasz/quest

./qc nazwaquesta.quest

Reboot na dedyku shutdown -r now

Hmm quest błędny albo tego efektu do clienta nie wgrales

Jak coś to cd :)

Questy przynajmniej dobrze ci się wgrywają ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...