Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ocena] Ocecie nute nowych

menel XD

fajne  

1. 1. Fajne ?

• nie
      0
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Profesjonalna ankieta

:D

Dobra zatem:

Zdjęcie od razu mnie odrzuciło, przypalona puszka po orzeszkach, albo mielonce pełna kiepów przy tekście, no cóż.... To czy palicie wasza sprawa, na mnie to wrażenia nie robi.

Co do refrenu - Nie porywa, przechodzi niezauważony, już ktoś wspomniał.. beat za głośno, mam wrażenie jakbyście śpiewali przez jakąś błonę, strasznie nie czysty dźwięk.

Ale rozumiem, że nie nagrywane w profesjonalnym studiu i to pierwszy kawałek no i przekaz ciekawy (nie mylić z dobrze dobranymi słowami) - z pewnością lepiej niż popek.

Opublikowano

1 raz robiłem ankiete xD i po 2:P owszem studio .. nawet tego nie da nazwać sie studiem ^ ^ i 3 ja osobicię nie pale i nie ja tam spiewam tylko 3 moich znajomych ;) i chce im pomóc zeby wieksza ilosc ludzi mogla to ocenic bo chca widzec czy maja szanse się starac czy to wszystko jest do kitu dodam ze wykonawcy maja (16/17/17 lat rocznikowo) a tak to 15/16/16

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chciałam napisać coś o tej puszce z kiepami, ale xtie mnie uprzedził. ._. Lepiej byłoby wrzucić zdjęcie Waszej trójki, a nie pseudo-popielniczkę i do tego jeszcze szluga na kartce... no nie wiem czy palenie to taki powód do popisywania się, ale okej. Dobra dalej. Jak na wykonanie poza studio jest całkiem, całkiem przyzwoicie. Głosy macie dobre. Ale (jak się domyślam Jacques) chyba troszkę za szybko śpiewa i troszku mu tchu brakuje, bo cały czas jest nabieranie powietrza. :P I pamiętajcie, że nie tylko dobry pomysł na utwór musi być. Musicie pamiętać też o inteligentnym doborze słów, tak, aby słuchać 'wkręcił' się w Waszą historię, w to, co rapujecie.

Opublikowano

Kawałek jest ogólnie dobry , te zdjęcie odrzuca od filmiku , nie potrzebnie są przeprosiny w tym tekście z tego co zapamiętałem to było tam "przepraszam cię mamo za moje zachowanie " albo "za moje oceny "

fd9cu1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...