Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower vs AM

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może ktoś się oriętuje :D jak zdam do 18 na k. motorowerową to nie muszę iść na am? tylko wymieniam czy już muszę? :D

bo mam możliwość za 100zł zrobić taką kartę. ale... boje się że wydam kase w błoto że zaraz i tak bede musial robić am.... więc jak to działa?

mam simsona s51b fakt faktem 60 rozwija ale wole mu założyć w serwisie blokade niż kupować nowy motorower :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

http://www.skuterowo.com/wymiana-karty-na-am-od-kiedy-i-za-ile/

Z tego, co zrozumiałam osoby, które mają kartę motorowerową wymieniają ją na AM, ale nie zdają ponownie egzaminów. Płaci się za samą wymianę oraz za jakieś badania. Przeczytaj dokładnie sobie to jeszcze, tam wszystko masz napisane. Bo po co dublować odpowiedź? :)

Opublikowano

Stary prosto z mostu chcesz to rób kartę motorową na 50poj..chcesz robić na 125 idziesz i zdajesz kilka set złotych się płaci chyba chcesz 500+poj zdajesz prawo jazdy czaisz?

Edit@

Przepisy się zmieniają pamiętaj ... -,-

Opublikowano

następny POSTMAKER ... ehh mi chodzi tu o motorowerową czy jak ją zrobie to am muszę znów zdawać czytaj CIULU ze zrozumieniem...

Opublikowano

Jak masz karte motorowerową to nie musisz zdawać na AM, tylko potem musisz wymienić na to prawo jazdy, w sensie papierek i zapłacić za to 100 zł :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ok.. zdałem... ale w szkole... otrzymałem kartę 21. i taką datę mi wpisała... co teraz? bo 19. ustawa weszła... zdałem na kartę 15 to liczy się data zdania czy data wydania karty?

Opublikowano

Od 19 stycznia zdaje się coś jak prawo jazdy.Musisz isc na kurs i cos tam...Nie wiem dokładnie bo mi się udało zrobić przed 19 i mam karte.Mogleś się wcześniej wziac za to bo prawo nei działa wstecz

Opublikowano

Mi to za bardzo odpowiada kolejna 100 w błoto :/

Co do pytania użytkownika zrób sobie jeszcze kartę motorowerową jak masz możliwość i wymień ją na AM. Zapłacisz 200 zł, a nie 500 ^^ Nie no na prawdę dziwne państwo ta nasza Polska. Zamiast pomagać w łatwiejszym życiu, to oni tutaj na prawdę nas na każdym kroku gnębią...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@UP nie klnij...

@UP X razy :D

zdałem na kartę 15. byłem 16 by mi wydali ale nie było dyry potem na drugi dzień nie było sekretarki... i w piątek jej nie wystawiła jeszcze... w pon dostałem ją... i tera lipa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...