Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko]------------Honorowanie graczy.

Elitarny-96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie dawno powróciłem do lola po 4 miesięcznej przerwie i sporo sie po zmieniało oco chodzi z tym honorowaniem graczy.

mam 10-5-7-3

I co sie z tym robi jako śwymienia na coś czy tak dla PICU to dali ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem tak dla picu możesz dostawać za : pomoc,dobrego przeciwnika,współprace 4 nie pamiętam

Przy logowaniu będziesz miał wstążkę a dokłądnie przy ładowaniu do gry

Pomogłem daj +

fd9cu1.jpg

Opublikowano

1. Nie wolno dostawać bana bo trza wtedy więcej

2. jak nie miałeś bana nie zbierasz ich to koło 30 punktów z jednego , nie razem tylko z jednego !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak osiągniesz dużą liczbę owych honorów dostaniesz wstążkę.

To prosze wytlumacz mi dlaczego ja nie mam honora a mam 130wspolpracy.

Tak naprawde nie zalezy to od ilosci tylko o dostaniu tak z 3razy po 3-4honory pod rzad,albo duzo honorow na twoje gry.Innego rozwiazania nie ma

sstwc.jpg

Opublikowano

Ty jej nie widzisz ale inni tak ale ci napiszą jak ją dostaniesz !

Co ty gadasz ? >.< Widać wszystkie wstążki dla ciebie, drużyny jak i przeciwnika ...

Opublikowano

Co ty gadasz ? >.< Widać wszystkie wstążki dla ciebie, drużyny jak i przeciwnika ...

Zielonej enemy team nie widzi,tak samo chyba jest z niebieska i zolta.Tylko czerwona widac dla wszystkich

sstwc.jpg

Opublikowano

na honor opponent trzeba mieć 25 na helpful 50 Społecznik około 35 Przyjaciel 40 ale to też zależy od twojej częstotliwości gry jeżeli ich nie opuszczasz dostaniesz wcześniej jeżeli dostajesz bany i opuszczasz to dostaniesz później.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

@up gowno prawda mam ponad 50 teamwork i nie mam, to zalezy od tego od kogo je dostajesz i ile masz raportow

@top to jest dla picu, dostaniesz wstazeczke i tyle, buildy to szukaj u nas w dziale tutoriali i mozesz prosic u nas w subforum buildy

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up gowno prawda mam ponad 50 teamwork i nie mam, to zalezy od tego od kogo je dostajesz i ile masz raportow

@top to jest dla picu, dostaniesz wstazeczke i tyle, buildy to szukaj u nas w dziale tutoriali i mozesz prosic u nas w subforum buildy

Hahaha nastepny,niezaleznie od kogo dostajesz,honor zawsze ma ta sama wartosc,napewno nie zalezy to od reportow i od kogo je dostajesz,choc przyznaje ze tylko 1honor liczy sie od tej samej osoby.Ludzie piszecie a gowno sie znacie.

PS:skad to wiem?Bo w kazdej grze reportuje jednego lub dwoch graczy o honora jak nie mialem tak nie mam.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...