Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlatCraft [płaska mapa] [no-premium] [no-wl] [pvp]

aliniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

FlatCraft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:spr102.owncraft.pl:6350

083.gif Typ Serwera:Survival

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:10

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Nie

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

wszystkie potrzebne

ekipab.png

D3monek, Aliniek,

infododatkowe.png

Gra na serwerze odbywa się na płaskiej mapie! :D zapraszamy

bydawidhard.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer mi się bardzo a to bardzo podoba

Mozna sie na nim zaprzyjaznic z innymi ludzmi i jest naprawde mila atmosfera

Kazdy sobie nawzajem pomaga . Opinia 10/10

Opublikowano

Sa frakcje?

Musze pogadać z alinkiem .

Dzięki za dobre opinie szkoda ze mamy tylko 10 slotów ale postaram sie dokupić ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Musze pogadać z alinkiem .

Dzięki za dobre opinie szkoda ze mamy tylko 10 slotów ale postaram sie dokupić ;)

Dobre??

Hahahah dostalem bana za nic zrobilem multi konto zeby prosic o ub a potem twoj poyebany admin dopisal cos do regulaminu i dostalem bana oraz wyczyscil mi eq siedzialem nad tym pol dnia.....

NIE POLECAM!

NA POCZATEK FAJNIE, ALE POTEM NAJGORSZY SERWER SWIATA

Podziekujcie Alinkowi ide robic anty reklame

mca.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , a Ci którzy piszą że jest to "NAJGORSZY SERWER SWIATA" poprostu nie umieja grać !!!!

Serdecznie polecam :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , a Ci którzy piszą że jest to "NAJGORSZY SERWER SWIATA" poprostu nie umieja grać !!!!

Serdecznie polecam :)

Hmmm dlatego ze jak niszczylem to co postawilem na spawnie trollowales mnie nie mysl ze cie ktos lubi

mca.png

Opublikowano

Dobre??

Hahahah dostalem bana za nic zrobilem multi konto zeby prosic o ub a potem twoj poyebany admin dopisal cos do regulaminu i dostalem bana oraz wyczyscil mi eq siedzialem nad tym pol dnia.....

NIE POLECAM!

NA POCZATEK FAJNIE, ALE POTEM NAJGORSZY SERWER SWIATA

Podziekujcie Alinkowi ide robic anty reklame

HAHAHAHAHA rozbawiles mnie... juz wyjasniam.. Prosze cie nie dodawaj sobie bo o pkt w regulaminie o multi koncie poprostu zapomnialem a ty mi o tym przypomniales... a widzialem ze cos tam kombinujesz drugim kontem dlatego ci powiedzialem ze zaaktualizowalem regulamin i NIE DOSTALES BANA.. wiec sobie nie dodawaj. Druga sprawa zaco straciles swoje eq? w regulaminie jasno jest napianie ''nie trolluj okolicy spawnu'' wiec dostales bana zato ze zabudowales wyjscie ze spawnu :D. Pozatym nie siedziales pol dnia nad eq bo jak sam napisales zaczeles grac jak dodalismy frakcje, a te zostaly wprowadzone po 20:00 a ty napisales ''anty reklame'' o 21:30 wiec ktos tutaj niema poczucia czasu... Pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm wcale nie :) Pamietam jak o 17 jeszcze gralem z frakcjami zobacz logi i nie klam

Wole dostam warna na mpc forum niz zebys ty klamal............

mca.png

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Absolutnie nie polecam serwera !! Dostałam bana za to że buduje domek obok spawnu . Oczywście na strefie gdzie już mogę budować. Nie rozumiem

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Absolutnie nie polecam serwera !! Dostałam bana za to że buduje domek obok spawnu . Oczywście na strefie gdzie już mogę budować. Nie rozumiem

W regulaminie jest napisane ''nie trollujemy okolic spawnu'' okej... trollowalas raz.. zwróciłem ci uwage raz.. zaczelas trollowac drugi raz zworcilem ci uwage drugi raz!.. :D zaczelas budowac domek zaraz przy czerwonej lini gdzie konczy sie cub spawnu... noto sorki ale ban musial byc :D itak dostalas dwie szanse

Opublikowano

W regulaminie jest napisane ''nie trollujemy okolic spawnu'' okej... trollowalas raz.. zwróciłem ci uwage raz.. zaczelas trollowac drugi raz zworcilem ci uwage drugi raz!.. :D zaczelas budowac domek zaraz przy czerwonej lini gdzie konczy sie cub spawnu... noto sorki ale ban musial byc :D itak dostalas dwie szanse

Spawn to jest spawn . A za czerwoną linią to już jest mapka do kopania, budowania itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...