Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo gra ktoś na apollo? jeśli tak i to czyta , to bardzo prosiłbym o pomoc ... niemam grosza przy duszy , można powiedzieć że zbankrutowałem ale wydropiłem Elixir Accessory , i z chęcią oddałbym go za 200k, na serwerze apollo naprawde bardzo mi to pomogło ! PROSZE uratuj mnie i pomóż ;(( jak coś pw w grze : GeNeSiS_PL

Opublikowano

O matko nie wiem czy sie smiac czy plakac :D Wiem ze to jest dzial o rozmowach ogolnych o silkroad ale bez przesady....

Jakbym gral na apollo to bym ci dal te 200k za darmo, ale nie gram.

btw ten elixir to max 100k :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

heh no szmieszny temat :D

Napewno na poczatku gry bedzie ci ciezko z goldem ale wraz z rosnacym lvlem bedzie ci kaska rosla ;) znajdz poprostu gildie polska i oni napewno ci darmo dadza 1kk bo to nic ;D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Dokładnie ; ) Dołącz do guild i to forum o botach to weź sobie jednego i niech przy expieniu zbiera wszystko i sprzedaje to wyjdziesz na +

btw. Możesz po prostu sprzedać ten elixir za 100k jak potrzebujesz kasy ; ) Raczej prędzej ktoś Ci da na 5k plzzzzz niż kupi taki elixir za 200k jak może 50 kupić elixirów po 100k sztuka ; )

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

bot do 40lv spokojnie ci nazbiera 6-10kk a co do tego elka to lepiej go sprzedaj za te 1kk poszukaj polskiej gildi i sie spytaj czy ktoś ci da kasę na początek poszukaj academi bo niektórzy też dają kasę po zakończeniu academi

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

ja pierdziele , robiłem kilka karawanek zarobiłem 120k , okej supcio , jade z kumplem 28 lvl , robie karawanke 2* za 120k , niestety kolega sobie spierdolil do przodu a mnie zamroziły thiefy i 120k poszło się je***** .. super co ja mam teraz zrobić ?? :((

Opublikowano

5k pls pity i lecisz expić na 28lv pójdziesz se na earth ghosty a o ile pamiętam tam item za itemem leci a wiec chwilka i masz 500k tu ci nie ścieniam na nich w h*j dobrze dropi

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

wiesz co żal mi się ciebie zrobiło zostaw ten serwer luguj sie na uranusie zagadaj do mnie dam ci 1kk poza tym jak sie odezwiesz w sobotę to wezmę cię do academy wbije ci lvl jaki miałeś na tamtym serwie za i daje bonusy jak jesteś u mnie w academy nick WIREK myślę że sprawa została rozstrzygnięta a jak tak bardzo chcesz grać z kumplem to też go weź i tak samo go wyleveluję

Admin Cienia
Opublikowano

W końcu padła jakaś konkretna odpowiedź, pisać na pw do kolegi wyżej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...