Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer mod... Problem ten co wszyscy mają

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak na kamerze mam problem...Gdy zostawiam postać aby mi expiła po h wywala błąd... (ten co wszyscy... mają). Się pytam czemu!? Na dropku (używam tam WH , mobbera , autopick upa) nie wywala... Mam ustawione tam aby lurowało pelerynkami dystans 2900 a czas na 6 i jakoś nie wywala na 2 postaci mam to samo... Ustawione prawie. Na 2 postaci używam autopick up'a ,autowstawanie , autopot2 i zwykły autopot, expbot ,buff. i tylko to... Prosze o wyjaśnienie. Oczywiście +

Opublikowano

Zmieniłem mobbera i nadal ... Ale w tym problem że gdy dropie to wszysto jest ok a zato gdy expie 2 postać to wywala ;/

Up. Mam zainstalowane 2 te programy i nadal. Może Je zreinstalować?

Opublikowano

Edit. To jest napewno wina mobbera ale co z nim zrobić(Wiem że jak się ustawiało distanse na 2900 i aby lurało co 6s oraz aby nie używało mobbera tylko welerynek to nie wywalało)? Expie w dolinie śmierci a tam mobki ni ch... Nie podejdą A to raczej lipa podlatywać do 1 mobka zabić i chodzić dalej....

Opublikowano

Nic, nie poradzisz tak ma 70% używających Kamer Moda trzeba czekać na aktualizacje.

Ref, co 24h.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...