Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SCREEN SHOT Z PENTA KILLEM !

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Zrobiłem dziś pente xinem i zrobiłe mto przyciskiem print screen a nie f12 ! proszę o pomoc, gdy wklejam do painta do pokazuje się czarne tło.Wie ktoś co zrobić ?

Opublikowano

Wejdz w historie gier znajdz ta gre gdzie grales kliknij na nia i tam pisze : Najw. Zabojst lub cos takiego i 5 killi bedziesz mial jak pente miales. Inaczej nie da rady ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Jaki masz system operacyjny ? Jak Win7 to się nie dziwię.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Pobierz sobie program GreenShot, sam go używam na siódemce, robi screeny w wysokiej jakości i nie ma żadnych problemów.

Ps. Jak zrobiłeś tą pente na botach, to daruj sobie.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@up Jaki masz system operacyjny ? Jak Win7 to się nie dziwię.

Ja mam win 7 i co?

NO I KURWA ZAJEBIŚCIE MAM PENTA KILLA RAZ NA KURWA BILIARD GIER I NAWET SS NIE MOGE MIEĆ.....Zajebiście wprost

Czy jesteś aż tak pojabany? wejdz sobie w profil (taki przycisk w lobby) kliknij historie gier i masz największe wielobójstwo, jak masz pente to pisze liczba 5

Opublikowano

Do jakiego programu mam wrzucić tego screena ? Nie potrzbeuje odpowiedzi czym robić screena...

Ja mam win 7 i co?

Czy jesteś aż tak pojabany? wejdz sobie w profil (taki przycisk w lobby) kliknij historie gier i masz największe wielobójstwo, jak masz pente to pisze liczba 5

Czy ty jesteś aż taki pojebany ? chcę screena z gry !

Opublikowano

F12 nie robi sie zdjec o ile wiem , a czemu masz czarne tło to niewiem , jak masz czarne juz tego nie zmienisz.

Opublikowano

Skoro chcesz screena z gry, to po pierwsze daruj sobie wyzwiska, póki co karą jest tylko ostrzeżenie słowne team'u moderacyjnego.

Niestety, nie możesz owego screena w żaden sposób aktualnie zrzucić do programu graficznego, jedynym sposobem byłoby posiadanie replay'a z owego meczu lub po prostu, jak to doradzali wcześniej, zrobienie screena 'Największego wielobójstwa' ze statystyk gry.

Opublikowano

Włączył capslocka, robi się już poważnie...

Nie wyzywaj, bo aż niemiło się robi na forum, takim to nikt nie chce pomagać, bo po co jak zaraz cię zwyzwie (bez urazy).

Co do penty - tylko historia gier, przeszukaj ewentualnie folder screenów z lola (a może coś jednak wyszło, chociaż myślę, że na pewno już to z 5 razy zrobiłeś), a na przyszłość polecam programik Lol Recorder.

Opublikowano

NO I KURWA ZAJEBIŚCIE MAM PENTA KILLA RAZ NA KURWA BILIARD GIER I NAWET SS NIE MOGE MIEĆ.....Zajebiście wprost

to wez sobie nagrywaj LOL Recorder kazda gra nie zajmuje wiecej niz 10 mb wiec sobie nagrywaj gry a potem mozesz sobie je obejzec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...