Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała drobnostka: Avatar

Konfitura

x070x NIE UMIE GRAĆ W HAXA I CURVE  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. x070x NIE UMIE GRA? W HAXA I CURVE

• Chc? aby sugestia by?a rozpatrzona pozytywnie.
      4
    • Chc? aby sugestia by?a rozpatrzona negatywnie.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Witam Adminów. Witam Globalnych moderatorów. Witam Moderatorów działów. Witam kid moderatorów. Witam MPC Media Team. Witam MPC Media Leader. Witam MPC Coders Team. Witam MPC Coders Leader. Witam MPC Mentor Team. Witam Mentora koordynatora. Witam Root Admina. Witam Elite. Witam VIPów. Witam MPC Modder Team. Witam MPC Modder Leader. Witam exModeratorów. Witam Black Memberów. Witam Blue memberów. Witam sponsorów. Witam Gold memberów. WItam Postmakerów. Witam Pro Userów. Witam Postwriterów. Witam MPC Championów. Witam MMT Gold Memberów. Witam MPC Coachów. Witam Membersów.

Przedstawiam wam sugestię na temat avataru. Jeśli ktoś ma płeć: mężczyzna i nie ma avataru to na avatarze jest mężczyzna. Niestety tak samo jest z kobietą. Może wprowadzić, że jak jest płeć: kobieta to avatar kobiety, a jak płeć: nie podano to avatar pół mężczyzny i pół kobiety? Oczywiście avatary te będą jak się swoich nie ustawi. Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam Miszczu. Witam postmakerze. Witam Randomie. Witam Cię. Witam hejterze. Witam.

Dlaczego tak uważasz? Pracy przy tym dużo nie ma, efekt byłby super. Dlaczego? Bo tak.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich. Witam Adminów. Witam Globalnych moderatorów. Witam Moderatorów działów. Witam kid moderatorów. Witam MPC Media Team. Witam MPC Media Leader. Witam MPC Coders Team. Witam MPC Coders Leader. Witam MPC Mentor Team. Witam Mentora koordynatora. Witam Root Admina. Witam Elite. Witam VIPów. Witam MPC Modder Team. Witam MPC Modder Leader. Witam exModeratorów. Witam Black Memberów. Witam Blue memberów. Witam sponsorów. Witam Gold memberów. WItam Postmakerów. Witam Pro Userów. Witam Postwriterów. Witam MPC Championów. Witam MMT Gold Memberów. Witam MPC Coachów. Witam Membersów.

Lizodup pierwsza klasa.

Dla ciebie powinien być oddzielny avatar konfitury.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Witam Bambusie.*

Nie uważam, ażeby była konieczność nadawania mi avataru konfitury, być może masz poważny problem ze sobą.

Nie jestem lizodupem, co najwyżej witam wszystkich.

* Bambusie - http://bit.ly/10mDQuO

Witam Cię randomie. Witam Cię konfituro. Witam Cię pseudocheaterze. Witam Cię (nie)montażysto w MMT.

Pomysł ciekawy, szybko do zrobienia, ale... zbędny bajer!!!!!!

ANKIETA!!!!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Witam Bocie. Witam iks. Witam nobie. Witam słaby gejmerze w haxie i curve. Witam. Witam Cię. Witam exElito. Żegnam.

Zbędny jesteś ty. Ankieta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam niby kidzie. Witam nierobie. Witam Cię. Witam Contamess. Witam randomie. Witam niedługo membersie. Witam.

Dzięki, ale po co to napisałeś?

Pozdrawiam.

Opublikowano

W dalszym ciągu robisz z siebie pośmiewisko. Później będziesz płakał jak to Cię wszyscy hejtują.

Nie jest to nikomu potrzebne, oprócz Tobie.

Pamiętaj, że nie jesteś tu sam.

Sugestie powinny dot. dobra ogółu.

Nie

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Witam Majkel. Witam ...*

Być może i tak, że nikomu oprócz mnie nie potrzebne. Ale czego się nie robi dla userów? :*

Sugestia jest dobra. Nie pasuje Ci to: http://prntscr.com/ouqmy

* w miejsce kropek wpisz sobie odpowiednie słowo opisujące Twoja osobę :-)

Witam ScoTube. Witam kidzie. Witam Cię.

Czy ja wiem? Dużo osób ma podstawowy avatar.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, zaraz feministki zrobią aferę o równouprawnienia i będzie.

Opublikowano

Witam wszystkich rodaków.

Przeanalizowałem projekt ustawy dot." Mała drobnostka: Avatar "nr: nr820224 razem ze sztabem specjalistów od spraw portali internetowych i stwierdzam co następuje.

Niestety musimy się nie zgodzić z projektem ustawy nr: 820224.

Wyjaśnienie:

Niestety jest mniejszość kobiet na forum "mpcforum.pl" co za tym idzie jest to nie potrzebne, dodatkowo 83% użytkowników rejestrujący się na "mpcforum.pl" dodaje własne/kradzione avatary.

Z poważaniem,

Prezydent dziewiątej PRL Tomasz Marcuśny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Na Nie, na co to komu?

Być może i tak, że nikomu oprócz mnie nie potrzebne. Ale czego się nie robi dla userów? :*

Sugestia jest dobra. Nie pasuje Ci to: http://prntscr.com/ouqmy

Ktoś napisał negatywną opinię -> Niech wyjdzie z forum. KAŚ LOGIC.

Opublikowano

Na Nie, na co to komu?

Ktoś napisał negatywną opinię -> Niech wyjdzie z forum. KAŚ LOGIC.

Nie o to mi chodziło... Na co to komu? Żeby ładniej wyglądało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem SynekMTG i nie zatwierdzam tego zbędnego bajeru! Co komu przeszkadza avek mężczyzny? Jak nie pasuje to niech sobie zmieni na swój.

@Down x070x nie umie grać w curve i haxa

Opublikowano

Nie.

Dlaczego?

Jestem SynekMTG i nie zatwierdzam tego zbędnego bajeru! Co komu przeszkadza avek mężczyzny? Jak nie pasuje to niech sobie zmieni na swój.

Witam wszystkich. Witam Adminów. Witam Globalnych moderatorów. Witam Moderatorów działów. Witam kid moderatorów. Witam MPC Media Team. Witam MPC Media Leader. Witam MPC Coders Team. Witam MPC Coders Leader. Witam MPC Mentor Team. Witam Mentora koordynatora. Witam Root Admina. Witam Elite. Witam VIPów. Witam MPC Modder Team. Witam MPC Modder Leader. Witam exModeratorów. Witam Black Memberów. Witam Blue memberów. Witam sponsorów. Witam Gold memberów. WItam Postmakerów. Witam Pro Userów. Witam Postwriterów. Witam MPC Championów. Witam MMT Gold Memberów. Witam MPC Coachów. Witam Membersów. Witam Synka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...