Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie na stronę

Wiczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. mój problem jest następujący Bawiłem się Cyber ghostem w zmienianie ip żeby wypełniać reklamy potem zmieniłem ip na swoje i gdy próbuję się zalogować przekierowywuje mnie do http://gamerage.com/admin czytałem ze trzeba zmienić hasło i wypełnić tak jak przy rejestracji. wiec wypełniłem i otrzymałem na E-maila następująca wiadomość

Dear MadRamad,

Thank you for using the GameRage webform to submit your inquiry to us.

Case # 00079391 has been created!

As SG Interactive Account Administrators work through your case, we will be contacting you via the email address you provided. To help exppedite your request, please respond to this message and confirm you have received this correspondence. To ensure you properly receive email correspondence from us, we recommend you check your spam filter or block settings on your email account security options.

Below is a short synopsis of your submitted inquiry:

proszę o pomoc będą lajki !

Opublikowano

Tak jest przy zmianie IP na bodajże niemieckie, jeśli zmienisz IP na Holenderskie itp. to powinno już normalnie działać, lub samo się wyłączy po jakimś czasie :D

iuub.png

Opublikowano

Zmień na np Amerykańskie...potem znów na swoje IP :)

Jeżeli to nie pomoże musisz zrobić Format komputera.

Miałem to samo i formacik pomógł ;)

mca.png
Opublikowano

Format kompa? ^.^ Człowieku czy Ty wiesz o czym piszesz? Formatujesz za każdym razem swojego kompa gdy napotkasz taki problem? Jeżeli tak to gratuluję inteligencji. Tak jak pisali poprzednicy, musisz zmienić na inne ip (tylko aby nie na niemieckie), a potem z powrotem na swoje. Jak to nie pomoże zresetuj swój modem, zmień na ip amerykańskie, tudzież holenderskie, a potem z powrotem na swoje.

dpk1.png
Sygnaturka wykonana przeze mnie :3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...