Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6] [Wojny frakcji] [No-Premium] [24/7] [Nowa mapa] ICraft

PiksioL_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ICRAFT

Jest serwerem Survival + frakcje

To znaczy przeżyj i walcz z innymi gildiami.

pluginy:Antireloq,AuthMe,Automessage,Autosaveworld,Chatmanager,Essentials,Factions,Groupmanager,NoCheatPlus,permissionsEx,WorldEdit

Administracja:

PiksioL_PL

Miro

VoNi_PL

Zapraszamy!!

IP: s55.mineserv.eu:40700

Opublikowano

Serwer niestety bardzo kiepski i nie polecam. Administracja beznadziejna i wulgarna, comunity na poziomie podstawowki. Grajac na tym serwerze odnosi sie wrazenie, ze osoby go prowadzace w ogole nie znaja sie na rzeczy. Serwer pelen dzieciakow wyzywajacych sie jak popadnie. Serwer ma 20 slotow przy czym, kiedy gra wiecej niz 8 osob zaczynaja sie lagi ktore praktycznie uniemozliwiaja przyjemna gre. Jezeli chcesz tu grac to omijaj diamenty i inne surowce z daleka, gdyz majac czegos odrobine wiecej niz inni ( mam na mysli szczeniaki ktore leja sie na spawnie drewnianymi mieczykami ) zostajesz nieslusznie zbanowany i potraktowany jak najgorszy smiec. Stanowczo odradzam, serwer i tak umrze smiercia naturalna.

Opublikowano

Serwer niestety bardzo kiepski i nie polecam. Administracja beznadziejna i wulgarna, comunity na poziomie podstawowki. Grajac na tym serwerze odnosi sie wrazenie, ze osoby go prowadzace w ogole nie znaja sie na rzeczy. Serwer pelen dzieciakow wyzywajacych sie jak popadnie. Serwer ma 20 slotow przy czym, kiedy gra wiecej niz 8 osob zaczynaja sie lagi ktore praktycznie uniemozliwiaja przyjemna gre. Jezeli chcesz tu grac to omijaj diamenty i inne surowce z daleka, gdyz majac czegos odrobine wiecej niz inni ( mam na mysli szczeniaki ktore leja sie na spawnie drewnianymi mieczykami ) zostajesz nieslusznie zbanowany i potraktowany jak najgorszy smiec. Stanowczo odradzam, serwer i tak umrze smiercia naturalna.

Droga cioto jeśli lecisz na xrayu bo po 10 minutach masz diax eq i chcesz się tym pożalić idź z tym do mamy.

Bana wszyscy otrzymują za xraya lub fly.A nikt się tu nie wyzywa bo odrazu ma karę a administracja jest miła i ogarnięta jak masz lagi polecam lepszy komputer bo ja lagów nie mam. A więc jak ktoś Cię zbanuje słusznie to nie wyżalaj się na forum oraz nie mów kłamstw że serwer do dupy. Sam jesteś do dupy i do luftu.

HeadAdmin serwera PiksioL_PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...