Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powerupy

NyggaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z NFS World, ponieważ gdy startuje na wyścigach w połowie drogi nie mogę użyć ŻADNEGO PowerUp'a.

Czy ktoś może wie dlaczego?? Jak tak to prosiłbym o pomoc. Próbowałem na wszystkie sposoby jakie znam i żaden nie działał :( PROSZĘ O POMOC!

Opublikowano

Może nie posiadasz żadnych albo nie masz ustawionych w polu PowerUp'ów. Jak to zrobić możesz przeczytać tu: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

A tak masz non-stop? Od startu do mety czy od pewnego momentu?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Masz je na pasku? Zrób screen i wstaw go tu.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

file:///C:/Users/Komputer/Documents/Need%20for%20Speed%20World/Screenshots/nfsw011.jpg

Proszę

Przykro mi ale nie mam dostępu do Twojego komputera więc nie skorzystam z tej ścieżki. Musisz wrzucić je na jakiś serwer hostingowy bądź na MPC bezpośrednio przez Upload (góra strony).

Opublikowano

Nitro jest aktywne dopiero od pewnej prędkości, podobnie moloch (tu już zgaduję). Gotowość dostępna jest dopiero po użyciu jakiegoś innego PowerUp'a. Jeśli nic nie działa to nie mam pojęcia i niestety nie jestem w stanie Ci pomóc.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...