Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wrażenia z CBT

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym dowiedzieć się od Was jakie są wasze wrażenia po CBT.

Oczywiście, jeszcze testy się nie skończyły, ale w pierwszym kwartale tego roku już powinny być zakończone.

Więc, jak podoba Wam się gra?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bardzo ciekawa i dobra gra. Troszkę taka alternatywa dla ludzi z Lola. Mam nadzieję, że gra zdobędzie dużą popularność w Polsce. Bo jak widzimy chociażby na forum mało osób się udziela. Jednakże w samej grze często spotykam osoby z Polski.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Gra bardzo fajna do wspólnego bicia przeciwników. Gra polegająca na współpracy i tolerancji :D Ta gra ma sporą popularność wsród graczy a po becie na pewno się ona zwiększy :) Tylko dla mnie jest 1 minus. Nowi bogowie powinni być szybciej dodawani np. co tydzień jak w grze LoL. Ale myślę że to zmienią bo już teraz nawet podgonili :D Twórcy gry widać że są bardzo kreatywni co mnie bardzo cieszy. Na pewno w niedługo znowu dodadzą jakąś mape czy coś i to jest bardzo fajne :D Ogólnie jednym słowem gra jest MEGA :D I zachęcam/zapraszam do grania :D

l9WHU.png

Opublikowano
Tylko dla mnie jest 1 minus. Nowi bogowie powinni być szybciej dodawani np. co tydzień jak w grze LoL.

zabrakło by im bogów + tutaj musze bardziej dopracować textur'y... niż w lol'u

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

zabrakło by im bogów

Dlaczego tak sądzisz ?

Jest 7 panteonów, w każdym z nich jest wiele bogów.

Zajrzyj do poszczególnych mitologii i zobaczysz, że nie ma się o co martwić.

Oczywiście innym problemem jest pomysł na każdego, ale wierzę, że Hi-rez poradzi sobie z tym

Opublikowano

zabrakło by im bogów + tutaj musze bardziej dopracować textur'y... niż w lol'u

Bogów jest mnóstwo tylko ty jak i większość ludzi nie zna :D

Dlaczego tak sądzisz ?

Jest 7 panteonów, w każdym z nich jest wiele bogów.

Zajrzyj do poszczególnych mitologii i zobaczysz, że nie ma się o co martwić.

Oczywiście innym problemem jest pomysł na każdego, ale wierzę, że Hi-rez poradzi sobie z tym

Raczej z tym nie mieli by problemu :D

l9WHU.png

Opublikowano

Bogowie będą easy. Na razie to była Close Beta. Jeżeli dodali już rotacje nie mamy się o co martwić ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Czytam duzo na temat bogow.... bardzo duzo :D

+ stworzenie animacji do każdego kolejnego skill'a to nie jest takie hop siup....

Dobrze, ale ile tam ludzi pracuje :D Dla nich to nie jest takie trudne :) Moim zdaniem dla nich trudniejsze jest wymyślenie skilla :D

l9WHU.png

Opublikowano

Gra ma wielki potencjał mimo tego, że jest to closed beta. Mam nadzieję że będzie wykorzystany. Gram i zapraszam! Ciekawe jakiego teraz dodadzą boga? Dobre jest to, że są tu bogowie z mitologii.

Down: why?

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

To może i ja powiem jak to wygląda z mojej strony.

Są to oczywiście beta testy, także każde wpadki można tym panom wybaczyć.

Było wiele problemów... Długie odstępy między nowymi bogami. Brak zbalansowania, leaverzy, staty, brak możliwości czatu przy wyborze postaci.

Zbliżając się ku końcowi testów widać poprawę. Nowe tryby, bogowie, częstsze łatki balansujące.Widać większe zaangażowanie z ich strony.

Szkoda tylko, że mam na razie przerwę od Smite...

Opublikowano

Też moim zdaniem ciągłe zmienianie cen nie wyszło na plus. Chcieli zachęcić graczy, a od początku cena bogów tylko wzrastała. Znajomi zaczęli grę w Lipcu, pokupowali za grosze bogów ja w sierpniu kupowałem o wiele drożej. Co do odstępu czasu dodawania zgodzę się, nie był on regularny. Mam nadzieję, że teraz to się zmieni.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano
Znajomi zaczęli grę w Lipcu, pokupowali za grosze bogów

Nie jest tak jak mówisz.

Po kilku miesiącach cbt został zrobiony ranking najczęściej wybieranych bogów.

Ci, którzy byli najniżej w tym zestawieniu zostali przecenieni.

Od początku cena bogów wynosiła 5.5k

Opublikowano

Ja gram od lipca i powiem, że gra jak na closed bete jest zaskakująco dobra.

Jest trochę bugów ale większość ludzi o nich nie wie. :)

1365425281-U294119.png

Opublikowano

dużo bugów aczkolwiek ciągle redukowane . najabardziej mnie rozsmieszyl bug ze loki zbugowal sie w ziemi

na którymś filmiku na naszym kanale jest filmik z tego wydarzenia wiec jak chcecie kliknijcie sobie linka nizej i poszukacjie w seri smite

co do gry niebawem na kanale rankedy wrazenia bardzo pozytywne . Przypadla mi gra do gustu 400 gier juz gralem ponad :)

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...