Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IEM Katowice

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wybieram się do Katowic, tylko nie ogarniam bo jadę pierwszy raz moglibyście podać jakąś instrukcję co tam będzie (związanego z LoLem najlepiej) itd. itp.

I w ktory dzien warto pojechac, (bo raczej na 1 dzien pojade tylko) chcialbym pooglądać jakieś dobre drużyny i pograć (czy będzie się tam dało grać ? jesli tak to na innym koncie niz swoje oczywiscie? xD) i czy tylko Full Metal Rammus będzie mozna odebrac czy tez inne i instrukcję jakbyscie do tego tez mogli napisac.

I jeszcze jedno co to jest PlayOffs i GroupStageA i B bo pisalo tak na stronie esla obok tych dni :D

A i trzeba kupic bilet czy cos? jesli tak to ile kosztuje i czy bedzie kasa przy wejsciu czy przez neta wczesniej?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Darmowy był wstęp, Group stage to chyba rozgrywki grupowe, playoffs, rozgrywki play off (po wyjściu z grupy?). Musisz wydrukować chyba bilet, aby odebrać ten kod pod rammusa :).

;)

Opublikowano

Wstęp - Bezpłatny

Aby odebrać skin do Rammusa, musisz wydrukować bilet. (Możesz odebrać tylko jednego rammuska)

Proponuje 3 dzień (finał ^^)

Różnie, będzie można także zagrać z twórcami World of Tanks, zagrać w osobnych pokojach 1vs1/2vs2/5vs5. (z tego co wyczytałem)

Reszta informacji przecież jest na stronie ;)

8372383248.png
Opublikowano

A podasz link do tej str? I czekam na resztę odpowiedzi.

Łap ;)

http://www.esl.eu/pl/iemkatowice/news/211207/

http://www.esl.eu/pl/iemkatowice/harmonogram/

8372383248.png
Opublikowano

Thx, odpowiedzcie jeszcze na resztę pytań szczególnie czy będzie tam można grac i na jakich kontach jak to będzie i czy wejście 100% free?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Z tego co ja wiem, musiałeś zapisać się na stronie na turnieje (1vs1/2vs2/5vs5), aby móc wziąźć udział. Jeżeli będą jakieś free wejścia, aby zagrać dam Ci znać ;)

8372383248.png
Opublikowano

Zapisy trwały do wczoraj z tego co wiem 12 styczeń , zobaczysz na miejscu co i jak ;] na pewno jakieś wolne miejsce się znajdzie jak przyjdziesz wcześniej ;0 to może zagrasz.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...