Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać? Skiny...

Flow1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż teraz zaczyna się dylemat... Wielki dylemat!

Która z opcji lepsza?

1. Pulsefire Ezreal

2. Brolaf + (Inna legendarka)

3. Darkflame Shyvana, Tyrant Swain, Blackthorn Morgana + Brolaf

4. Darkflame Shyvana, Tyrant Swain, Blackthorn Morgana + (inna legendarka)

5. Darkflame Shyvana, Tyrant Swain, Blackthorn Morgana + 4 Inne (podajcie jakie za 487) lub 2x Skin za 975

6. Darkflame Shyvana, Tyrant Swain, Blackthorn Morgana, Arclight Varus + (2x487) lub (1x975)

Które z tych polecacie?

2536842761.png

Opublikowano

Będzie i trzecia osoba.

Pulsefire Ezreal jest wg mnie dużo za drogi, a aż taki świetny nie jest.

Osobiście wybrałbym 4, ewentualnie bierz 2 jak chcesz mieć "lepsze" skórki, chociaż ja nazbyt nie przepadam za Brolafem.

Opublikowano

Jeżeli cię stać i dużo grasz ezem i dla ciebie te RP aż tak niema znaczenia to polecam ezreala bo skórka wymiata.

a jak wolisz ileś skórek albo więcej grasz olafem to brolaf.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jeżeli cię stać i dużo grasz ezem i dla ciebie te RP aż tak niema znaczenia to polecam ezreala bo skórka wymiata.

a jak wolisz ileś skórek albo więcej grasz olafem to brolaf.

Olafem nie gram w ogóle :P Ezem aktualnie mój najczęstszy pick w Normalach/Rankedach ale drogi dlatego się wacham

2536842761.png

Opublikowano

Olafem nie gram w ogóle :P Ezem aktualnie mój najczęstszy pick w Normalach/Rankedach ale drogi dlatego się wacham

Skoro nie grasz tamtymi postaciami a ez to najczęstszy twój pick to kup do niego skina..

Opublikowano

Nie dziwi mnie to że się wachasz :> też myślałem nad kupnem ale po prostu szkoda mi kasy jak na razie a ja jestem z tych co jak mam jakąś kase na PP np. zostanie mi 40zł to długo to tam nie będzie leżeć bo to wydam np. na RP ;d.

Cyber Ezem grałem tylko na PBE ale powiem że normalnie mi się nim lepiej gra niż zwykłą skórką po prostu przyjemnie się gra wygląd skilli itd.

No ale skórka to nie wszystko być może sam kiedyś go kupie.

edit: no i jestem zmuszony do kupienia RP xD = Battle Bunny Riven 487 RP okazja a ja muszę ją mieć ;x

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

Nie dziwi mnie to że się wachasz :> też myślałem nad kupnem ale po prostu szkoda mi kasy jak na razie a ja jestem z tych co jak mam jakąś kase na PP np. zostanie mi 40zł to długo to tam nie będzie leżeć bo to wydam np. na RP ;d.

Cyber Ezem grałem tylko na PBE ale powiem że normalnie mi się nim lepiej gra niż zwykłą skórką po prostu przyjemnie się gra wygląd skilli itd.

No ale skórka to nie wszystko być może sam kiedyś go kupie.

edit: no i jestem zmuszony do kupienia RP xD = Battle Bunny Riven 487 RP okazja a ja muszę ją mieć ;x

A ja jednak muszę czekać :D Brakuje mi 14zł na paypal :P A nie lubię kupować po trochu. Wole poczekać i kupić wszystko na raz!

2536842761.png

Opublikowano

A ja jednak muszę czekać :D Brakuje mi 14zł na paypal :P A nie lubię kupować po trochu. Wole poczekać i kupić wszystko na raz!

Ja właśnie zleciłem wypłate xD taką drobną bo zależy mi na tej riven.

Żeby nie było Morgana też fajna no i ten amumu - tani czy mi się wydaje że ta skórka była po 1k + RP to nie jest legendarna ?

Opublikowano

jeśli najczęściej grasz ezem to bierz 1 . skórka sam wiesz jaka jest, nie będę jej opisywał ...

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

2, ale... Jeżeli faktycznie grasz bardzo często Ezem to kup do niego skórkę :)

Po co Ci skiny do postaci, którymi nie grasz? :P

Opublikowano

2, ale... Jeżeli faktycznie grasz bardzo często Ezem to kup do niego skórkę :)

Po co Ci skiny do postaci, którymi nie grasz? :P

Uzależnienie

2536842761.png

Opublikowano

Uzależnienie

No to... Uzbieraj na tyle pieniędzy i kup do wszystkich postaci po jednej skórce (skoro Ci nie szkoda) :D

Jednak i tak pozostaje przy pkt. 2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...