Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] n00by grają Rumble ?

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie nie zajdę na zwykłą gre to jak jest ktoś Rumble to albo afkuje albo wychodzi albo lami, że szok !! Co o tym sądzicie ??

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Nic, peszka masz. Wbij z 30 lvl to może jakieś ogary się trafią

Opublikowano

@up x2 ale no wiesz ale tylko rumble ale innymi postaciami nie co jest ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Bo to zbieg okoliczności? Czy to jest takie dziwne? Rumble wcale nie wytwarza takiej aury, że od razu wszystkim się grać odechciewa -.-

Opublikowano

Zbieg , mój brat też free rumble gra i wygrywa gry ;) ale oglądałem 1 jego mecz tak dokładniej bo mi się nudziło to widziałem oczywiście normal game i masz racje serio rumble się trafiają najlpierw feed później off no ale to są gracze... i to jest normal game tego nie zrozumiesz.

Dlatego nie lubie normali z randomami - rotacja i gość z 1000win lami nie do pomyślenia...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Wiesz co to znaczy ,,zbieg okoliczności'' jest teraz rotacja i dużo osób go pick'uje i dlatego jest większa szansa a jak masz mały lv to dużo osób gra bohaterami z rotacji bo np . na małych lv ma się mało bohaterów ? ! ^^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

miales pech do wyboru graczy pewnie grali swoja 1st game rumble i dlatego im nie wychodzilo bo ta postac jest troche na poczatek do ogarniecia trudana ale juz przy 15 min sie powinno sie go ogarniac.

Opublikowano

Normalka, postać w rotacji, za łatwy do ogarnięcia to on nie jest i oto efekty.

Opublikowano

Jeśli jest w rotacji to dużo ludzi chce nim zagrać i im się to nie udaje.

Ale gdy jest poza rotacją i ktoś go ma kupionego i nie ogarnia to albo ma problem jakiś albo jest first time.

Rumble jest dość trudnym championem więc trzeba nim jednak troszkę pograć żeby nim ogarniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...