Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadek fps na windows xp w minecraft

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , posiadam system windows xp.Mam 1,25 GB RAM i spadek fps.Chcialbym miec 30-60 fps przynajmniej 40-50 zeby ta gra jakas byla a nie taka na 20 fps.Ok przejdzmy do rzeczy , jest moze jakis sposob na zwiekszenie fps ?.Dodam,ze mam optifine i minecrafta 1.4.6 texturpack: zwykly.Nie wiem co jeszcze napisac,podam wam nizej moje parametry kompa i naprawde licze na wasza pomoc, zalezy mi na tym ! :)

System :

Windows XP Professional Dodatek Service pack 3 wersja 2002

Komputer :

AMD Athlon? 64 Processor

3000+ ( nie wiem co to znaczy to 3000+ )

2.01 GHz, 1,25 GB RAM

P.S z góry dzieki i naprawde mi na tym zalezy ! :)

Dodam SS'a do CPU ( Menedżera Zadań Windows XP )

http://speedy.sh/pC48c/Menedzer-zadan.bmp

b_560_95_1.png

Opublikowano

Słaby komp, co tu dużo mówić ;p Daj w ustawieniach Wydajność na MAX FPS, odległość renderowania normalna lub bliska, może coś wskoczy

Opublikowano

Gigabyte - ATI Radeon AMD Athlon 64

Tak mam napisane z przodu kompa na dole

A nie wiesz ile może kosztowac dobry komp 4 GB RAM 300 minimum dysku C; dobra karta dzwiekowa i graficzna ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

A mam takie pytanie dotyczace klawiatury.Klawiatura bezprzewodowa MODECOM 62000 jak podniose ja tzn. na tych podwyszaczach to zaczyna mi sie slizgac.Co zrobic ? Odjezdza mi pod monitor albo wgl. srednio sie pracuje jak jezdzi.Na podwyzszeniu gra sie lepiej gdyby nie slizgala sie xD

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...