Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] vk2801

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjemny jest :) ale to bardziej kolekcjonerski on nie służy do zarabiania, gra raczej jako pasywny spoter,

duży spadek prędkości na zakrętach, ja latam tylko na haubicy tylko że ze złotem więc ten czołg nie zarabia tak samo jak t50-2, m24

to czołg bardziej dla funu niż realnych zarobków

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Moja ulubiona zabawka ;] Szybki, trochę traci na zakrętach za to ciężko i dobrym dmg. Polecam ładowanie pół na pół złoto+he. Obowiązkowo "kontrolowane uderzenie" i osłona.

PRZY DOBREJ BITWIE [+2000dmg 7 fragów 2 medale] BYŁEM 50.000 NA MINUS. PRZY MNIEJ EFEKTOWNYCH WYCHODZISZ NA 0 [bez używania złota] LUB -20.000 [z złotem]

Koszta podałem orientacyjnie.

Opublikowano

Masz jakieś hooby ? to z tym czołgiem jest dokładnie jak z jakimś hooby , czyli wydajesz na to pieniądze a nie dostajesz.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...