Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jump map by piotrek5402.

piotrek54PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, to jest moja druga mapka, jeśli spodoba ci się możesz lajknąć i pokazać znajomym :) Miłej gry !

Screeny

20130111190155.png

20130111185712.png

20130111185647.png

20130111185640.png

20130111185623.png

Download

xxx

Skan

https://www.virustotal.com/file/bbccfbbac88c0f16150f67790b487d69bd1e96f44b0150096615df681bfb3a38/analysis/1357929033/

Notka: Przeczytałem 2 razy (dla pewności) Regulamin globalny oraz lokalny działu minecraft i nie znalazłem wzmianki o tym że serwisy typu adfly są zabronione. Kasa z tego jest znikoma ale zawsze fajnie jest sobie patrzeć ile osób pobrało, no i zawsze widać że warto się wysilać.

Opublikowano

No no fajna.

Jak coś to zmień link bo ci temat zamkną i ostrzeżenie dostaniesz :)

Przeczytałem 2 razy (dla pewności) Regulamin globalny oraz lokalny działu minecraft i nie znalazłem wzmianki o tym że serwisy typu adfly są zabronione. A wiesz, kasa z tego jest znikoma ale zawsze fajnie jest sobie patrzeć ile osób pobrało, no i zawsze widać że warto się wysilać :D

Opublikowano

Przeczytałem 2 razy (dla pewności) Regulamin globalny oraz lokalny działu minecraft i nie znalazłem wzmianki o tym że serwisy typu adfly są zabronione. A wiesz, kasa z tego jest znikoma ale zawsze fajnie jest sobie patrzeć ile osób pobrało, no i zawsze widać że warto się wysilać :D

Są zabronione. W regulaminie piszę, że typu, nie znaczy, że są tylko te wymienione. Ten hosting jest reflinkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...