Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra/komputer/internet.

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam poważny problem z NFS World, chodzi oto że pół roku temu grałem normalnie bez problemów na tym samym komputerze i tym samym internecie, lecz teraz już niejest tak fajnie, otóż grę włączyć mogę bez problemu lecz gdy już wejdę do gry ładuje mi sie tylko reklama na początku itp. widze 2 graczy którzy odjeżdzaja i tak po 30 sekundach nikogo niewidze, żadne wyscigi niesą organizowane i niemoge zabrać kryształu poprostu wszystko się zatrzymuje oprócz mnie! A 30 minut przed tym jeszcze grałem normalnie! Oto mój komputer: 4x 3,22 GHZ 2GB RAM i karta graficzna NiViDa GeForce GTX 470, Internet mam 4-5 MB/s PROSZĘ O POMOC!!!!

PS: chciałbym o 19:00 wystartować w konkursie, a niemoge przez ten problem.

Opublikowano

format dysku, w rejestrze musisz miećkompletny syf.

Rejestr można przeczyścić bez formatowania. Wielokrotnie wymieniany CCleaner ma taką funkcję, która spisuje się świetnie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No niejestem pewien co do waszych sugesti ponieważ grałem sobie normalnie i zmienilem sobie w launcherze pobieranie na Maksymalne (pół roku temu grałem tak i działało) i po tej zmianie włanie mam ten problem nawet jak zmienie pobieranie na standardowe. Robiłem reinstale gry i nic, no cóż pozostało mi tylko jednak posłuchać was i zobaczymy co będzie. PS: Wielkie dzięki za chęć pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...