Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znów ja, i chciałbym sie spytać jakiego champa wybrać za 6300 ip najlepiej go niech bedzie miała kopa :D i w miare mobilna, lubie grać postaciami AP , ale AD nie najgorzej mi idzie, Zastanawiam sie nad Fiorą i Dianą, ale diana ostatnio nerfa dostała, nie grałem nią nigdy wiec chciał bym znać waszą opinie

Opublikowano

Zdaniem Riot Diana zostala zbyt duzego nerfa, wiec teraz dostanie lekkiego buffa, i mimo tego nerfa nie odstaje od innych postaci, malo tego, wiele postaci sie jej boi ...

Opublikowano

Teraz i tak fiora lepsza:

+Early jak i late ma zajebiste

+Duzy dmg

+2doskoki

+Duzo as ze skilla e

+Passywka dobra na linie

+Ochronka z w na aa

+Ulti aoe

sstwc.jpg

Opublikowano

Myślałeś nad Fizzem ? Mobilna, świetna postać z potężnym dmg do tego dająca mnóstwo funnu z gry. ^_^

863187d590577.jpg

"Sometimes in football you have to score goals" Thierry Henry <3

Opublikowano

Witam, to znów ja, i chciałbym sie spytać jakiego champa wybrać za 6300 ip najlepiej go niech bedzie miała kopa :D i w miare mobilna, lubie grać postaciami AP , ale AD nie najgorzej mi idzie, Zastanawiam sie nad Fiorą i Dianą, ale diana ostatnio nerfa dostała, nie grałem nią nigdy wiec chciał bym znać waszą opinie

Diana w next patchu dostanie buffa więc może wróci do stanu grywalności.

Co do postaci skoro lubisz mobilne to może ahri?

3 dashe na ulti, charm, true dmg, niskie cd.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...