Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kogoś do wspólnej gry [EU] (Anuhart)

Kotlet95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio popadam w desperację, ponieważ wszystkim moim kumplom znudził się aion i nie mam z kim grać, a samemu się nie chce! i tak zatrzymałem się na 37 lvlu i dalej ani rusz ;(. Jak ktoś chętny do gry to może pisać, preferuje skajpaja (kapitan_schabek). Mój wiek: 17 lat (rocznikowo 18), dla mnie wiek i lvl się nie liczy, może to być 14-letni pierwszy lvl, może być i 50, byle był skype, nooo albo ewentualnie ts.

Opublikowano

Siema. Jeżeli o wspólną grę to w porządku, ja jestem bardzo chętny. Mam 47 lvl Glad i 33 Spirit Master. Ale za bardzo nie masz co liczyć na ten dział na tym forum ponieważ on zamarł... Niestety ja będę dopiero za ty dzień. (poprawiam WOK) Możesz do mnie napisać na skype: filippo_961 lub wejdź na ts: New-speak.pl pod nickiem Error.

Let's go to destroy all tanks !!!

Opublikowano

Kotlet95 polecam CI poszukać na forum Aiona w dziale legiony jakiegoś polskiego legionu uwierz mi gra dość dużo Polaków w Aiona i znajdziesz cos szybko. Osobiście gram na Spatalos więc raczej odpadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...